Tuotteemme

Camshelving Premium – kestävin ja hygieenisin säilytysjärjestelmä

Dieta Oy | 14.09.2020

Cambro:n Camshelving Premium -hyllyjärjestelmän rakenteella ja valmistusmateriaalilla on elinikäinen ruostumattomuustakuu. Sen teräsrunko yhdistettynä hygieniapinnoitettuun muovipinnoitteeseen takaa hyllyille moninkertaisen, käytännössä rajoittamattoman, käyttöiän.

Camshelving PremiumCamshelving Premium -hyllyjen teräsrunko yhdistettynä hygieniakäsitetyyn muovipinnoitteeseen takaa hyllyille moninkertaisen käyttöiän.

 

Camshelving Premium -hyllyjärjestelmän rakenteella ja valmistusmateriaalilla on elinikäinen ruostumattomuustakuu. Sen teräsrunko yhdistettynä hygieniapinnoitettuun/-käsiteltyyn (hopea-ionisointi) muovipinnoitteeseen takaa hyllyille moninkertaisen, käytännössä rajoittamattoman, käyttöiän. Camshelving Premium -hyllyt ovat täten merkittävästi kromimetallihyllyjä kestävämpiä, eivätkä ne myöskään ruostu, mikä tekee niistä erinomaisen säilytysratkaisun tiloihin, joissa käsitellään ruokaa tai raaka-aineita.

 

Koko elinkaaren kestävä suoja mikrobikasvua vastaan

Camshelving Premium -hyllytasojen muovimassa on käsitelty mikrobikasvua pysyvästi ehkäisevällä suojakäsittelyllä, hopea-ionisoinnilla. Suoja-aine (hopea) on lisätty mukaan muovimassaan siten, että sitä on sekä hyllytasojen pinnalla että itse hyllyn rakenteessa. Se ei siis kulu pois, vaikka hyllyn pinta hieman vuosien aikana käytössä kuluisikin. Näin ollen suojaus kestää ja säilyy tuotteessa koko sen elinkaaren ajan.

Mikäli jokin hyllytasoista kuitenkin naarmuuntuisi tms. käytön aikana siten, että se haluttaisiin vaihtaa uuteen, on tasot helppoa vaihtaa ja kulunut taso toimittaa muovikierrätykseen. Hyllytasojen valmistusmateriaali on kierrätettävää polypropeenia (PP-kierrätysmerkintä 5, eli muovipakkauskeräykseen soveltuvaa).

 

Cambro

Camshelving Premium -hyllyjärjestelmä tarjoaa kestävän tarpeillesi räätälöitävän säilytysratkaisun.

 

Kaikki hyllyosat ovat kierrätettävissä

Mikäli Camshelving-hyllyjä niiden pitkästä elinkaaresta huolimatta palautuisi Dietalle, pyrimme ensisijaisesti ottamaan ne outlet-myymäläämme myyntiin. Runko-osat ovat tyypillisesti sellaisenaan käyttökuntoisia. Irroitettavat ja pestävät muoviset hyllytasot (polypropeeni) voidaan joko puhdistaa ennen myyntiä tai vaihtaa uusiin. Mikäli hyllytasot joudutaan uusimaan, toimitamme poistettavan muovijätteen kierrätykseen jätesopimuskumppanimme Remeo Oy:n kautta.

Camshelving Premium-hyllyjen runko-osat ovat terästä, jotka on pinnoitettu antibakteerisesti käsitellyllä, elintarvikekelpoisella polypropeenilla. Jos runko-osat pääsevät kuitenkin joissakin olosuhteissa rikkoutumaan, ovat myös ne kierrätetävissä. Tässä Dietan kumppanina toimii Kuusakoski Oy, jonka kierrätysprosessissa osat rouhitaan murskaimilla, jotka erottelevat polypropeenin ja teräksen. Prosessissa syntyvä muovi hyödynnetään muovijätteen kierrätyksessä ja metalli sulatetaan uusiokäyttöön.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Cambro Camshelving -säilytysratkaisuista: tuotemyynti@dieta.fi  tai (09) 75 190.

 


 

Cambro:n tuotteet ovat ruokapalvelualoille suunnattuja laadukkaita laitteita ja tarvikkeita, jotka täyttävät ammattikeittiöalan tiukat hygieniavaatimukset. Cambro-säilytysratkaisut ovat suosittuja ainutlaatuisen elintarviketurvaallisuuden mahdollistavien ominaisuuksien vuoksi. Dieta Oy toimii Cambro-tuotteiden ensisijaisena maahantuojana ja toimittajana Suomessa.

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Uudistimme myyntinäyttelymme

Uudistimme myyntinäyttelymme

Lue lisää »
Dieta Genier – yksityiskohtia myöten harkittu

Dieta Genier – yksityiskohtia myöten harkittu

Lue lisää »
Dieta Genier – onnistumisia joka päivä

Dieta Genier – onnistumisia joka päivä

Lue lisää »
Steelite kierrättää yli 99,6% tuotannossa syntyvästä jätteestä

Steelite kierrättää yli 99,6% tuotannossa syntyvästä jätteestä

Lue lisää »
Rakstone-astiavalikoimassa yhdistyy yksilöllisyys ja kestävyys

Rakstone-astiavalikoimassa yhdistyy yksilöllisyys ja kestävyys

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipadalla kustannusten hallintaa ja tehokkuutta

Dieta Genier -monitoimipadalla kustannusten hallintaa ja tehokkuutta

Lue lisää »