Tuotteemme

Oman jäätelön valmistus on helppoa

Dieta Oy | 12.07.2018

Jäätelön suosio kasvaa jatkuvasti, eikä ihme – me suomalaiset syömme jäätelöä eniten koko Euroopassa, jopa 12 litraa vuodessa per henkilö.

Itse tehtyllä artisaanijäätelöllä eli gelatolla hurmaat takuulla asiakkaasi! Laadukkaalla jäätelövalikoimalla onnistut ja erotut kilpailijoistasi. Dieta tarjoaa sinulle tuotteet sekä palvelut niin pienen kahvilan kuin ison market-ympäristön jäätelön valmistukseen. Olemme mukana kouluttamassa ja sitouttamassa henkilökuntaasi jäätelönvalmistukseen. Meillä on tarpeisiisi sopivat laitteet, valmistus-, säilytys- sekä esillepanosuunnitelmat ja opastamme raaka-ainevalinnoissa ja reseptiikassa.

Tuotteemme_Oman jäätelön valmistus_Gelatolapsi_Textimage_1140x855

Järjestämme Dietan Gelato Akatemia –koulutuspäiviä, joissa saat hyvän kokonaiskuvan siitä miten helppoa on oman jäätelön valmistus. Gelato Akatemiassa keittiömestarimme Vesa Saaristo esittelee jäätelön valmistuksen laitevalikoiman ja sen prosessit. Mukana on myös raaka-ainetoimittaja, joten saat kätevästi yhdellä kerralla kattavan kuvan oman jäätelön valmistuksen aloittamisen vaiheista.

Tuotteemme_Oman jäätelön valmistus_Gelato3_Textimage_1140x855Tuotteemme_Oman jäätelön valmistus_Gelato_Textimage_1140x855

 

Ota yhteyttä ja aloita oman jäätelön valmistus!

Keittiömestari Vesa Saaristo
vesa.saaristo@dieta.fi tai puhelin 040 8223 014

Ota yhteyttä

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tehosta keittiötyöskentelyä leikkuulautakonseptilla

Tehosta keittiötyöskentelyä leikkuulautakonseptilla

Lue lisää »
Vähennä juomahävikkiä mittaviivallisilla laseilla

Vähennä juomahävikkiä mittaviivallisilla laseilla

Lue lisää »
Vihannesleikkuri helpottaa työskentelyä ja säästää aikaa keittiössä

Vihannesleikkuri helpottaa työskentelyä ja säästää aikaa keittiössä

Lue lisää »
Tavoitteena energiatehokas ammattikeittiö

Tavoitteena energiatehokas ammattikeittiö

Lue lisää »
Viinilasien valitseminen ravintolaan - Sommelieeri Päivi Parkkolan vinkit

Viinilasien valitseminen ravintolaan - Sommelieeri Päivi Parkkolan vinkit

Lue lisää »
Hybridi-uunilla valmistat ruoan ennätysajassa

Hybridi-uunilla valmistat ruoan ennätysajassa

Lue lisää »
Innovatiivista ja tehokasta ruoanvalmistusta

Innovatiivista ja tehokasta ruoanvalmistusta

Lue lisää »