Tuotteemme

Astia- ja tarviketrendit ja uutuudet 2020 - Host Milano 2019 -messujen antia

Dieta Oy | 09.01.2020

Host Milan 2019 -tapahtuma antoi esimakua ammattikeittiöiden vuoden 2020 astia- ja tarvikeuutuuksista sekä trendeistä. Kestävien materiaalien avulla jäljitellään nyt luonnonmateriaaleja, ja astioissa retrotrendi ja värikkyys pitävät edelleen pintansa.

WhatsApp Image 2019-10-20 at 15.25.13_3

Perinteiset esillepanomenetelmät saavat väistyä uusien tieltä

Esillepanossa näkyvät uudet materiaalit ja luonnonmateriaalien jäljittely. Esillepanoastioiden pitää olla kestäviä, mutta nyt niiden halutaan olevan myös entistä näyttävämpiä. Buffet-linjastoja on Suomessa jo pidemmän aikaa haluttu rakentaa muilla kuin perinteisillä rst-gn-astioilla. Tilalle ovat tulleet melamiinista valmistetut erikokoiset ja -muotoiset astiat erilaisissa väreissä. Mielenkiintoisiin uutuuksiin kuuluvat meripihkalta näyttävät kulhot, jotka on valmistettu hartsista. Kyseiset kulhot ovat saatavilla keväällä 2020.

HotBuffetBBQ_x15-min

Uusi iso trendi esillepanossa on valualumiinin käyttö. Valualumiini on erittäin hyvä materiaali kestävyytensä ja keveytensä ansiosta. Lisäksi sen pinta on tarttumaton, mikä helpottaa puhdistamista. Esimerkiksi Steelite valmistaa valualumiinisia esillepanoastioita, joista pienimmät toimivat yhtä hyvin myös pöytään vietäville annoksille, esimerkiksi gratiinivuoka pöytään vietävälle lisäkkeelle. Myös APS on lanseerannut valualumiinisen gn-astiasarjan, jonka pohjaan on valettu induktio-elementti. Sarjaa on saatavilla kolmessa värissä: valkoisena, mustana ja sinisenä sinisenä.

Myös puu näkyy esillepanossa. Steelite on tuonut uuden tyylikkään, puisen buffet-elementin, johon voidaan upottaa liekillä tai induktiolla toimiva lämpöhaude. Steeliten uusi esillepanon melamiinisarja Quarry on massiivista melamiinia, joka näyttää ja tuntuu kiveltä.

APS puolestaan on laajentanut suosittua Frida-sarjaa, joka koostuu puukuvion sekä mustan tai valkoisen yhdistelmästä. Aikaisemmin sarjasta on ollut GN-kokoisia astioita, mutta nyt myös erimuotoisia kulhoja, kakkuvateja irrotettavalla jalalla sekä tyylikkäitä kupuja. Kuvut on tehty niin laadukkaasta polykarbonaatista, että ne näyttävät lasilta.

WhatsApp Image 2019-10-20 at 15.21.33

Astioissa näkyy retro, keramiikka ja värikkyys

Ammattikeittiön astioissa värikkyys on edelleen trendikästä. Valkoista ei uutuusastiasarjoissa juuri näkynyt, vaan nyt astiat ovat väreiltään murrettuja ja muodoiltaan retroja.

Astioissa näkyy nyt myös keramiikan tuntua. Steeliten Spice-uutuussarjan on suunnitellut intialaisen keramiikkapajan pitäjä Maham Anjum. Steelitella se valmistetaan vitroposliinista, mutta erikoista siinä on se, että astioiden ulkopinta on täysin lasittamaton eli se tuntuu ja näyttää keramiikalta. Lasite antaa kestävyyttä vitroposliinituotteille, Käytännössä sen puuttumisella ei ole suurta merkitystä, sillä vitroposliinin imemiskyky on alle 0,2%, eli käytännössä ei tiskatessa tai erilaisia raaka-aineita käytettäessä tuotteelle ei tapahdu mitään.

Steelite_APS_Host Milano

Kiinnostavimmat uutuudet

Listasimme vielä kiinnostavimmat uutuustuotteet, jotka olivat Host Milan 2019 -messuilla esillä. Tule tutustumaan tuotteisiin Showroomillamme. 

  • Lasiset pillit
  • Lyhyet ja paksut metalliset pillit frozen-drinkeille
  • Cambron Camshelving-säilykepurkkijärjestelmä
  • Cambron uudet ruuankuljetuskassit, CamGoBagit
  • Cambron kitkapintaiset puukuvioiset tarjottimet
  • Steeliten Vesuvius- ja Ink-uutuussarjat
  • APS:n Frida-sarjan uutuudet - kulhot, kakkuvadit ja kuvut

Kiinnostuitko uutuustuotteista? Ota yhteyttä myyntiimme!

Lue myös ammattikeittiön laitteiden trendeistä.Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Lue lisää »
Dietan laitekartoitus kertoo ammattikeittiölaitteidesi kunnon

Dietan laitekartoitus kertoo ammattikeittiölaitteidesi kunnon

Lue lisää »
Uutuus kahvilaitevalikoimaan: CREM EX3 Mini -espressokeitin

Uutuus kahvilaitevalikoimaan: CREM EX3 Mini -espressokeitin

Lue lisää »
Invoq-webinaarit: Helpotusta henkilöstöpulaan

Invoq-webinaarit: Helpotusta henkilöstöpulaan

Lue lisää »
Kohti vastuullisuutta säännöllisten huoltojen avulla

Kohti vastuullisuutta säännöllisten huoltojen avulla

Lue lisää »
PizzaMaster – pizzauunien aatelia

PizzaMaster – pizzauunien aatelia

Lue lisää »
Uutta innovaatiota Porkalta!

Uutta innovaatiota Porkalta!

Lue lisää »