Tuotteemme

Dieta Genier – Cook & Chill

Dieta Oy | 18.08.2021

Dieta Genier on täydellinen valinta Cook-Chill prosessia käyttävälle keittiölle sillä kypsennys ja jäähdytys molemmat tapahtuvat suoraan padassa. Tehokas jäähdytys tehdään kierrättämällä kylmää vettä padan höyryvaipan läpi. Tällöin padan kylmentyneet sisäpinnat jäähdyttävät ruokaa samalla kun Dietan sekoitustyökalu pitää huolen, että kylmä jakaantuu tasaisesti valmistettavaan ruokaan.

Cook & Chill2

Dieta Genier on täydellinen valinta Cook-Chill prosessia käyttävälle keittiölle sille kypsennys ja jäähdytys molemmat tapahtuvat suoraan padassa.

 

Genier padoissa ruoka jäähdytetään kierrättämällä padan vaipassa joko tavallista vesijohtovettä tai erillisestä jääpankista saatavaa jäähdytettyä vettä (lämpötila noin 0 °C). Käyttämällä erillisestä jääpankista kierrätettävää jäävettä ja oikeaa valmistusprosessia saadaan aikaan erittäin tehokas jäähdytys. Veden kierrätys takaisin jääpankkiin on erittäin ympäristöystävällistä ja pienentää vedenkulutusta.

 


 

Cook-Chill automaattisessa keitto-ohjelmassa

+ Helppoa ja vaivatonta

Ruoka voidaan sekä valmistaa että jäähdyttää suoraan padassa. Jäävesipankkiin liitetyn padan käyttäminen jäähdyttämiseen onnistuu ohjauspaneelista ja osana automaattista ohjelmaa. Jäävesipankin lisäksi pataan ei tarvitse liittää mitään erillisiä lisälaitteita jäähdytystä varten.

 


 

Jäähdytetty keskiputki ja entistä tehokkaampi jäähdytysveden virtaus

+ Tehokasta patajäähdytystä

Entisestään parantunut jäähdytysveden virtaus yhdistettynä Dietan työkalun monipuolisuuteen saavat aikaan tehokkaan jäähdytyksen. Lisäksi Dietan padoissa myös sekoittimen keskiputki on jäähdytetty, mikä lisää jopa 10% jäähdyttävää pinta-alaa. Tämä nerokas ominaisuus on vain Dieta padoissa.

 


 

Ei turhaa kuuman ruoan käsittelyä

+ Ergonomista ja turvallista työskentelyä

Dieta padoissa ruoka jäähdytetään padassa suoraan valmistuksen jälkeen, ilman tarvetta asettaa pataan mitään erillisiä lisälaitteita. Näin säästetään aikaa, lisätään työskentely turvallisuutta ja ergonomiaa, kun henkilökunnan ei tarvitse nostella painavia astioita niin paljon ruoanvalmistuksen aikana.

 


 

Automaattinen prosessi ja lämpötila seuranta

+ Parempaa ruoan turvallisuutta

Suoraan padassa tapahtuva kypsennys ja jäähdytys parantaa ruoan turvallisuutta, sillä se vähentää henkilökunnan tarvetta olla suoraan tekemisissä ruoan kanssa. Dietan patojen tehokkaalla jäähdytyksellä ja oikeilla prosesseilla voidaan lyhentää aikaa lisääntyneen kontaminaatioriskin lämpötilassa. Ruoan turvallisuuden seuraamiseksi Dietan Genier padoissa on mahdollisuus monitoroida ja tallentaa jokaisen valmistuserän lämpötilatiedot automaattisesti.

 


Cook & ChillGenier padoissa ruoka jäähdytetään kierrättämällä padan vaipassa joko tavallista vesijohtovettä tai erillisestä jääpankista saatavaa jäähdytettyä vettä (lämpötila noin 0 °C).

 

Jäähdytys verkostovedellä (CH3) käyttää tavallista vesijohtovettä padan jäähdyttämiseen. Jäähdytyksen aikana padan läpi virtaava vesi johdetaan suoraan lattiakaivoon.

Kiertävä jäävesi jäähdytys (CH4) mahdollistaa jäähdytysveden kierrättämisen pataan ja padasta takaisin padan läheisyydessä sijaitsevaan jääpankkiin. Jääveden kierto saadaan aikaiseksi jääpankissa sijaitsevalla pumpulla.

Kiertävä jäävesi jäähdytys, paluupumpulla, (CH5) sisältää pataan integroidun pumpun, joka parantaa jäähdytysveden virtausta takaisin jääpankkiin. Tämä mahdollistaa korkeamman virtauksen sekä jääpankin sijoittamisen kauemmaksi tai eri kerrokseen patojen kanssa.

 

Lisäksi jääpankki jäähdytykset CH4 tai CH5 voidaan ohjelmoida käyttämään kaksivaiheista jäähdytystä. Tällöin kuuma ruoan jäähdytys aloitetaan verkostovedellä ja kun ruoan lämpötila on laskenut vaihdetaan kiertävän jääveden jäähdytykseen. Tämä säästää jääpankin energian kulutusta sekä kapasiteettia ja voi tarjota mahdollisuuden useamman jäähdyksen suorittamiseen.

 

 

 

>> Dieta Genier -pääsivulle

 

Kiinnostuitko tuotteesta?

Lataa alta tuote-esite tai ota yhteyttä myyntiimme: tuotemyynti@dieta.fi

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Dieta Genier –monitoimipata on ollut käytössä Hatanpäässä huhtikuusta alkaen

Dieta Genier –monitoimipata on ollut käytössä Hatanpäässä huhtikuusta alkaen

Lue lisää »
Dieta Genier –monitoimilaite on yleiskoneesi ammattikäyttöön

Dieta Genier –monitoimilaite on yleiskoneesi ammattikäyttöön

Lue lisää »
Maailman älykkäin keittopata

Maailman älykkäin keittopata

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – ekologisuutta ja säästöjä

Dieta Genier -monitoimipata – ekologisuutta ja säästöjä

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – yksityiskohtia myöten harkittu

Dieta Genier -monitoimipata – yksityiskohtia myöten harkittu

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – onnistumisia joka päivä

Dieta Genier -monitoimipata – onnistumisia joka päivä

Lue lisää »