Tuotteemme

Dietatec – kaikesta tekemisestä asiakaslähtöistä

Dieta Oy | 18.05.2021

Asiakas ensin ajattelu ohjaa uuden toimitusjohtajan Ville-Veikko Litmasen ja Dietatecin tekemistä.
Dietatecin uutena toimitusjohtajana huhtikuussa aloittanut Ville-Veikko Litmanen, on toiminut aiemmin Dieta-patojen myynnin ja suunnittelun parissa.

Dietatecin uutena toimitusjohtajana huhtikuussa aloittanut Ville-Veikko Litmanen, on toiminut aiemmin Dieta-patojen myynnin ja suunnittelun parissa.

 

Dieta-padat suunnitellaan ja valmistetaan Dietatecissä, Dietan omassa patatuotannossa Helsingissä. Dietatecin uutena toimitusjohtajana huhtikuussa aloittanut Ville-Veikko Litmanen, on toiminut aiemmin Dieta-patojen myynnin ja suunnittelun parissa ja onkin siten entuudestaan tuttu monille Dietan pata-asiakkaille sekä jälleenmyyjille.

Ammattikeittiöiden haasteet ja odotukset niin Suomessa, Australiassa kuin Lähi-Idässäkin ovat Ville-Veikolla hyvin tiedossa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja menestyksen tukeminen jatkuu vahvana uudessa tehtävässä. Asiakas ensin ajattelu ohjaa voimakkaasti Litmasen kaikkea tekemistä.

 

Perhe-elämää, työtä ja crossfitin haasteita

Perhe, johon kuuluvat vaimo ja kaksi pientä tytärtä ovat työn ohessa tärkeä osa Ville-Veikon arkea. Kotona perhe on etusijalla ja aikaa vietetään lastensa kanssa mm. lähimetsiä tutkien. Yhdessä olemiseen voi myös mukavasti yhdistää oman Crossfit-harrastuksen; tyttäret hyppivät mielellään treenisalin matolla samaan aikaan, kun isä haastaa itseään. Crossfit vei Ville-Veikon mukanaan jo kymmenisen vuotta sitten. Vaikka nykyisin tulee crossfitattua hieman menneitä vuosia vähemmän, kipinä haasteiden peittoamiseen on yhä voimakas. “Jos huomaan, etten osaa jotain osa-aluetta, on sitä pakko treenata. On siinä mukana kilpailuhenkisyyttäkin. Kaverithan pitää aina jossakin nokittaa”, luonnehtii Litmanen itseään hymyssä suin.

 

Maailman parhaita patoja vastuullisesti

 

Elektroniikkaa ja bioteknologiaa opiskellut Ville-Veikko on siirtynyt sujuvasti sähkölaitteista ja lääketieteellisistä välineistä automatisoidun ruoanvalmistuksen pariin. “Suuntana ammattikeittiöissä on automaation ja prosessien parempi hyödyntäminen. Kun ammattilaisille annetaan käyttöön älykkäitä laitteita, voidaan heidän osaamistaan käyttää monipuolisemmin ja laajemmin., toteaa Litmanen.

Maailman johtavien sekoittavien patojen taustalta löytyy niin intohimoa laadukkaaseen ruoanvalmistukseen kuin vahvaa ammattitaitoa sekä tuotannosta että suunnittelusta. ”Dietatetecissä halutaan tehdä tuotteita, joista voidaan olla ylpeitä”, kuvaa Ville-Veikko patatuotannon tahtotilaa ja jatkaa: Paras arvomme on asenteemme. Me ollaan ylpeitä siitä, mitä me itse tehdään ja arvostetaan sitä, mitä toiset tekevät.

Dieta-patoja on valmistettu jo yli 25 vuoden ajan. Patatuotannossa ja johdossa on edelleen henkilöitä, jotka ovat olleet mukana alusta asti. Ville-Veikko näkee yritystä tiiviinä porukkana, joka haluaa aktiivisesti yhdessä ratkaista eri puolilla maailmaa olevien asiakkaiden haasteita. Tämä näkyy jatkuvana tuotekehityksenä ja innovointina, lukuisina tuotemodifikaatioina sekä halussa olla tukena patojen käyttäjille. Kun alusta asti pidetään mielessä patojen käyttäjät, tuotteista tulee hyvinvointia luovia; ne tekevät työskentelystä sekä turvallisempaa että helpompaa.

 

Älykkäimmät padat ja prosessiosaaminen maailmalle

Yleisesti patojen kehittämisessä voidaan nähdä kaksi keskeistä kehityssuuntaa; halutaan tuottaa laadukasta ruokaa entistä kustannustehokkaammin ja halutaan hyödyntää laitteiden älykkyyttä eri työvaiheissa tehokkaammin. Tämän kehityssúunnan tavoitteena on vähentää henkilöstön työkuormaa ja taata aiempaa turvallisemmat työolosuhteet. Uuden sukupolven sekoittavilla Genier-padoilla kyetään vastaamaan molempiin tahtotiloihin ja pystytään ratkaisemaan asiakkaiden erilaisia haasteita aiempaa paremmin.

Sekoittavien patojen tarjoamat hyödyt ammattikeittiön toiminnassa eivät ole maailmalla vielä yhtä tunnistettuja kuin meillä Suomessa. Dietatecin tavoitteena onkin viedä suomalaista osaamista maailmalle ja mahdollistaa vastuullinen ja tehokas ruokatuotanto, ruoan terveellisyydestä ja laadusta tinkimättä. Ruokatuotannon prosesseissa haluamme olla kansainvälisesti rohkea edelläkävijä. Tuomme markkinoille uusia ratkaisuja ja toimintatapoja – ja uskallamme ehdottaa asiakkaillemme myös ratkaisuja, joita he eivät  välttämättä osaa edes odottaa”, kuvaa Litmanen visiotaan.

 

Tutustu Dieta Genier -monitoimipatoihin >>

 

Uuden sukupolven sekoittavilla Genier-padoilla pystytään ratkaisemaan asiakkaiden erilaisia haasteita aiempaa paremmin.Uuden sukupolven sekoittavilla Genier-padoilla pystytään ratkaisemaan asiakkaiden erilaisia haasteita aiempaa paremmin.


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Robot-Coupe EasyGrip -kahva tekee työskentelystä entistäkin ergonomisempaa

Robot-Coupe EasyGrip -kahva tekee työskentelystä entistäkin ergonomisempaa

Lue lisää »
NOKTE – laatua ja tyyliä Espanjasta

NOKTE – laatua ja tyyliä Espanjasta

Lue lisää »
Dieta Genier – Cook & Chill

Dieta Genier – Cook & Chill

Lue lisää »
Mibrasa Parrilla Fire – kesän näyttävin uutuus

Mibrasa Parrilla Fire – kesän näyttävin uutuus

Lue lisää »
Scandic Bar – laatua ammattilaisille

Scandic Bar – laatua ammattilaisille

Lue lisää »
Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Lue lisää »