Ihmiset

Tervetuloa: Gelato Academy – Open House

Dieta Oy | 31.03.2022

TO 7.– PE 8.4. Dietalla

Gelato Academy Open House

 

Gelato Academy – Open House

 

Tervetualo Dieta-talolle 7.-8.4.2022 klo 10-16  tutustumaan Mec3:n, Galatean ja Fabbrin uutuuksiin!
Päivien aikana pääset tutustumaan myös uuteen Nic base 50:een, joka on valmistettu erityisesti Suomen markkinoita varten.
Pohja ei sisällä laisinkaan maitojauhetta, joten voit itse päättää valmistatko laktoositonta vai vähälaktoosista jäätelöpohjaa.
Basesta voit valmistaa herkullista tavallista gelatoa kuin myös soft gelatoakin!
Tarjolla maistiaisia ja pääset myös testaamaan gelaton valmistusta!

 

Lisätietoja:

Vesa Saaristo, Dietan keittiömestari: vesa.saaristo@dieta.fi
Carina Hoisko, avainasiakaspäällikkö Nic Ice: carina.hoisko@nicice.com

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tuemme lapsia ja nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Tuemme lapsia ja nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Lue lisää »
Tervetuloa asiakaspäivään: Cook - Hold - Smoke – parempaa vähemmällä.

Tervetuloa asiakaspäivään: Cook - Hold - Smoke – parempaa vähemmällä.

Lue lisää »
Tuemme tänä jouluna lapsia ja nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Tuemme tänä jouluna lapsia ja nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Lue lisää »
Tule mukaan auttamaan – vähävaraisten perheiden hätä kasvaa

Tule mukaan auttamaan – vähävaraisten perheiden hätä kasvaa

Lue lisää »
Kaikki mitä olet halunnut tietää ravintolan perustamisesta, osa 3 - mutkattomia muutostöitä

Kaikki mitä olet halunnut tietää ravintolan perustamisesta, osa 3 - mutkattomia muutostöitä

Lue lisää »
Hugon ravintolauudistus tuo mukanaan uusia makuelämyksiä

Hugon ravintolauudistus tuo mukanaan uusia makuelämyksiä

Lue lisää »