Ihmiset

Tervetuloa: Gelato Academy – Open House

Dieta Oy | 31.03.2022

TO 7.– PE 8.4. Dietalla

Gelato Academy Open House

 

Gelato Academy – Open House

 

Tervetualo Dieta-talolle 7.-8.4.2022 klo 10-16  tutustumaan Mec3:n, Galatean ja Fabbrin uutuuksiin!
Päivien aikana pääset tutustumaan myös uuteen Nic base 50:een, joka on valmistettu erityisesti Suomen markkinoita varten.
Pohja ei sisällä laisinkaan maitojauhetta, joten voit itse päättää valmistatko laktoositonta vai vähälaktoosista jäätelöpohjaa.
Basesta voit valmistaa herkullista tavallista gelatoa kuin myös soft gelatoakin!
Tarjolla maistiaisia ja pääset myös testaamaan gelaton valmistusta!

 

Lisätietoja:

Vesa Saaristo, Dietan keittiömestari: vesa.saaristo@dieta.fi
Carina Hoisko, avainasiakaspäällikkö Nic Ice: carina.hoisko@nicice.com

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme Fastfood, Café & Restaurant -messuille!

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme Fastfood, Café & Restaurant -messuille!

Lue lisää »
Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Lue lisää »
Autamme tänä jouluna kotimaan lapsia yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

Autamme tänä jouluna kotimaan lapsia yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

Lue lisää »
24 vuotta Dietalla – aluemyyntipäällikkömme Päivi Jokinen aloitti työtaipaleensa lankapuhelimien ja faksien aikakaudella

24 vuotta Dietalla – aluemyyntipäällikkömme Päivi Jokinen aloitti työtaipaleensa lankapuhelimien ja faksien aikakaudella

Lue lisää »
Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Lue lisää »
Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Lue lisää »