Ihmiset

Tervetuloa: Gelato Academy – Open House

Dieta Oy | 31.03.2022

TO 7.– PE 8.4. Dietalla

Gelato Academy Open House

 

Gelato Academy – Open House

 

Tervetualo Dieta-talolle 7.-8.4.2022 klo 10-16  tutustumaan Mec3:n, Galatean ja Fabbrin uutuuksiin!
Päivien aikana pääset tutustumaan myös uuteen Nic base 50:een, joka on valmistettu erityisesti Suomen markkinoita varten.
Pohja ei sisällä laisinkaan maitojauhetta, joten voit itse päättää valmistatko laktoositonta vai vähälaktoosista jäätelöpohjaa.
Basesta voit valmistaa herkullista tavallista gelatoa kuin myös soft gelatoakin!
Tarjolla maistiaisia ja pääset myös testaamaan gelaton valmistusta!

 

Lisätietoja:

Vesa Saaristo, Dietan keittiömestari: vesa.saaristo@dieta.fi
Carina Hoisko, avainasiakaspäällikkö Nic Ice: carina.hoisko@nicice.com

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

24 vuotta Dietalla – aluemyyntipäällikkömme Päivi Jokinen aloitti työtaipaleensa lankapuhelimien ja faksien aikakaudella

24 vuotta Dietalla – aluemyyntipäällikkömme Päivi Jokinen aloitti työtaipaleensa lankapuhelimien ja faksien aikakaudella

Lue lisää »
Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Lue lisää »
Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Lue lisää »
Dieta Group jatkaa kasvua kotimaisessa omistuksessa

Dieta Group jatkaa kasvua kotimaisessa omistuksessa

Lue lisää »
Tuemme tänä jouluna nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Tuemme tänä jouluna nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Lue lisää »