HoReCa-alan oppilaitoksien ja Dietan välinen yhteistyö

Ihmiset
Dieta Oy | 11.07.2018
Dieta on aktiivisesti mukana kehittämässä oman toimialansa koulutusta ja tukee opiskelijoiden kehittymistä HoReCa-alan menestyneiksi ammattilaisiksi.
Ihmiset_Dieta ja oppilaitokset_Opiskelija_Textimage_1140x855

Jo vuosien ajan Dieta on kehittänyt yhteistyömalleja oppilaitosten kanssa ja tekee tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudulla Haaga-Helia ammattikorkeakoulun sekä Laurea ammattikorkeakoulun kanssa, toteuttaen mm. opiskelijoiden kanssa yhteistyössä erilaisia tapahtumia ja tarjoamalla asiantuntijakoulutusta. Esimerkiksi Haaga-Helia AMK:n opinto-ohjelmaan on otettu mukaan oman jäätelön eli gelaton valmistus, jossa Dietan keittiömestari Vesa Saaristo on tiiviisti mukana. Keväällä 2018 Haaga-Helian AMK:n opiskelijat suunnittelivat ja valmistivat kymmeniä erilaisia jäätelömakuja kaikkien aikojen ensimmäisille Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille, jotka järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla huhtikuussa 2018.

Dietan ja oppilaitosten yhteistyö sisältää myös oppilaitosvierailuja ja Dieta tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia harjoittelujaksojen sekä opinnäytetöiden toteuttamiseen.

Kiinnostaako oppilaitosyhteistyö? Ota yhteyttä.

Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Maarit Alatalo,
maarit.alatalo@dieta.fi