Ihmiset

Pizza- ja Burgermestarit kruunataan ensi viikolla

Dieta Oy | 27.02.2019

Helsingin Messukeskuksessa Fastfood & Cafe & Ravintola -tapahtuman yhteydessä 6.-7.3.2019 järjestetään kaksi kilpailua, joissa kruunataan Suomen Pizza- ja Burgermestarit! Pizzamestari -kilpailu järjestetään jo toista kertaa, kun taas Burger Battlessa kruunataan Suomen ensimmäinen Burgermestari. Dietalla on ilo toimia kilpailujen laitesponsorina!

Pizzamestari- ja Burger Battle3

Kilpailut käydään samalla kilpalavalla, joten odotettavissa on huikeaa menoa ja meininkiä! Tuomaristo on valinnut semifinaaleihin kahdeksan osallistujaa lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Semifinaaleissa kilpailijat valmistavat kaksi annosta, joista ensimmäinen on sama annos, jolla he ilmoittautuivat kilpailuun. Pizzamestari -kilpailun toisen annoksen pakolliseksi raaka-aineeksi on valittu ryynimakkara. Burger Battlen toinen annos koostuu kumppanikorin raaka-aineista.

Semifinalistit ovat:

Pizzamestari 2019                                                                                                              

Akseli Mäki, Tårget                                                         
Alberto Neri, Fat Lizard                                                 
Daniele Matteoni, Pizzabistro Marco Polo
Imran Ali, Classic Pizza
Jere Heinonen, Pizzala Helsinki                           
Martin Harmina, Strandhovet                                        
Matteo Macaluso, Daddy Greens Pizzabar               
Miguel Papaianni, Capperi Oy

Lue lisää Pizzamestari -kilpailusta.

Burger Battle 2019

Harri Lahtinen, Amarillo Kuopio
Jari Rahkola, RUOK Burger Ruka
Jenni Tuominen, Suomen suurlähetystö, Bryssel
Pekka Koponen, Ravinteli Huber
Petri Tauriainen, Ravintola Teini
Sami Liimatainen, Naughty BRGR Jyväskylä
Tony Brander, Deluxe Burger & Pizza
Ville Kriikku, Ravintola Viila

Lue lisää Burger Battlesta. 

Finaaliin valitaan neljä kilpailijaa molemmissa kilpailuissa. Pizzamestari -finaalissa kilpailijat valmistavat yhden pizzan, jossa he saavat käyttää pohjan lisäksi enintään kolmea raaka-ainetta. Burgermestari-finalistit valmistavat kaksi erilaista hampurilaista. 


Rekisteröi itsesi mukaan Fastfood & Cafe & Ravintola -tapahtumaan ja tule kannustamaan kisaajia voittoon!

Rekisteröi itsesi mukaan!

 

Tule vierailemaan myös Dietan messuosastolle 3h15! Dietan osastolla pääset kuulemaan mm. laite- ja astiauutuuksista sekä ravintola-alan ajankohtaisimmista konsepteista. 

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Lue lisää »
Autamme tänä jouluna kotimaan lapsia yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

Autamme tänä jouluna kotimaan lapsia yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

Lue lisää »
24 vuotta Dietalla – aluemyyntipäällikkömme Päivi Jokinen aloitti työtaipaleensa lankapuhelimien ja faksien aikakaudella

24 vuotta Dietalla – aluemyyntipäällikkömme Päivi Jokinen aloitti työtaipaleensa lankapuhelimien ja faksien aikakaudella

Lue lisää »
Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Lue lisää »
Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”

Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”

Lue lisää »