Tuotteemme

Dieta Genier -monitoimipata – onnistumisia joka päivä

Dieta Oy | 30.09.2020

Dieta Genier -monitoimipata ja sen ainutlaatuinen sekoitustyökalu mahdollistavat uskomattoman monipuolisen käytön ja laajan reseptiikan valmistamisen oli kyseessä sitten kuumana tarjottavia, jäähdytettäviä tai kylmävalmistustuotteita. Automatisoitu monitoimipata varmistaa, että ainekset lisätään juuri oikeaan aikaan ja että valmistaminen tapahtuu ruoan vaatimalla tavalla.

Dieta Genierin keitto-ohjelmat ohjaavat automaattisesti toimintaa ja tarvittaessa kokkia prosessin mukaisesti.Dieta Genierin keitto-ohjelmat ohjaavat automaattisesti toimintaa ja tarvittaessa kokkia prosessin mukaisesti.

Monitoimipadalla monipuolinen reseptiikka ja tasalaatuinen lopputulos

Dietan ainutlaatuinen kolmiosainen sekoitustyökalu mahdollistaa monipuolisten erikoistyökalujen käytön tehokkaasti. Näillä onnistuvat erilaiset tuotteet salaateista ja kaalimassoista aina jälkiruokiin. Monipuolinen työkalu on tärkeä apuväline myös tehokkaassa patajäähdytyksessä ja kylmävalmistuksessa – kaikki toiminnot onnistuvat nopeasti, vaivattomasti ja ergonomisesti. Työkalu on käsiteltävissä kevyinä alle 5kg osina ja osat ovat pestävissä 500x500mm pesukorissa. Automaatio helpottaa valmistusta ja pitää huolen, että ainekset lisätään juuri oikeaan aikaan ja että valmistaminen tapahtuu joka kerta ruoan vaatimalla tavalla – tasalaatuinen lopputulos päivästä toiseen.

Niin kohotuslämpötila taikinalle kuin ideaalit valmistuslämpötilat vaativillekin ruokalajeille, kuten béchamel-kastike, onnistuvat automatisoidulla lämpötilaohjauksella. Se estää valmistettavaa ruokaa tarttumasta padan pintoihin – ei pohjaan palamista eikä ylikuohuntaa. Lisäksi lämpötilaohjaus säästää energiaa, kustannuksia ja ympäristöä.

Dieta Genier -monitoimipadalla valmistat korkealaatuista ruokaa tehokkaasti.Dieta Genier -monitoimipadalla valmistat korkealaatuista ruokaa tehokkaasti. Monipuolinen patatyökalu on käsiteltävissä kevyinä osina.

 

Keskity olennaiseen – Genier hoitaa kaiken muun ja koet onnistumisia joka päivä!

Laitteiden käytön tulisi mielestämme olla kivaa ja vaivatonta. Dieta Genier -monitoimipataa on tämän vuoksi suunniteltu tiiviissä yhteistyössä käyttäjien ja keittiömestareiden kanssa. Padan näytöstä on haluttu tehdä mahdollisimman helppolukuinen. Keskeiset ruoanvalmistuksen tiedot ovat heti saatavilla ja toiminnot säädettävissä nopeasti yhdellä painalluksella. Näytön suuret kuvakkeet ja huomiovärit mahdollistavat, että keiton etenemistä voi tarkastella yhdellä vilkaisulla tarvittaessa myös keittiön toiselta puolelta.

Pata tuo tarvittavat valinnat näytölle silloin, kun niitä tarvitaan ja ohjeistaa käyttäjää selkeästi hälytyksin ja värein, kun toimenpiteitä vaaditaan. Kun pataa ei tarvitse jatkuvasti seurata, on käyttäjien mahdollista keskittyä muihinkin asioihin valmistusprosessin ohella. Padan käyttö tapahtuu vaivattomasti kosketusnäytön avulla.

Myös patentoitu integroitu vaakatoiminto helpottaa työtä ja nopeuttaa ruoan valmistusta. Vakaa voi käyttää niin raaka-aineiden pataan punnitsemisessa kuin valmiin tuotteen kokonaissaannon ja tarjoiltavien annosten varmistamisessa. Integroitu vaaka poistaa tarpeen erilliseen vaa'an käytöön padan luona.

Dietan Genierin maailman älykkäimmällä monitoimipadalla koet onnistumisia joka päivä!

Genier-padassa on selkeä iso näyttö ja helposti tallennettavat suosikkiohjelmat.

Genier-padassa on selkeä iso näyttö ja helposti tallennettavat suosikkiohjelmat.

 

Helposti tallennettavat omat suosikkiohjelmat 

Dieta Genierillä tallennat suosikkiresepteistäsi automaattiset ohjelmat, jonka jälkeen jokainen käyttäjä onnistuu valmistamaan ruokatuotteen yhtä herkullisena. Tallennetut suosikkiohjelmat ohjaavat padan ja käyttäjän toimintaa varmistaen laadukkaan, tasalaatuisen lopputuloksen minimaalisella energiankulutuksella. Omat valmistusohjelmat tallentuvat padan muistiin ja niitä voi siirtää kätevästi padoista tai vaikkapa keittiöistä toiseen.

• Käytetyimmät ohjelmat voidaan siirtää suosikit kansioon

• Genierin adaptiiviset keitto-ohjelmat mukauttavat valmistuksen valitun eräkoon mukaan

• Ohjelmiin voidaan lisätä tarkat ohjeistukset – jokainen voi tarkistaa reseptin etenemisen vaivatta

• Tarkemmat keiton aikaiset valinnat voidaan halutessa suojata salasanalla

 

Varmistettua turvallisuutta – automaattinen HACCP-raportointi

Dieta Genier -monitoimipata seuraa keitto-ohjelmia ja generoi HACCP LIVE -valmistusraportit jokaisesta keitto-ohjelmasta automaattisesti. Raportti sisältää lämpötilatiedot, keiton tapahtumat sekä lisäksi padan ja valmistuerän yksilöintiedot ja se on helposti liitettävissä keittiön omavalvontaan. Raporttia voi seurata reaaliaikaisesti suoraan Genier-padan näytöltä HACCP LIVE -tilassa ilman turhia raportin tulostuksia ja se kirjaa pata ja tuotantoerätiedot aina HACCP:hen tuotannonohjauksen mukaisesti.

 

>> Dieta Genier -pääsivulle

 

Kiinnostuitko tuotteesta?

Lataa alta tuote-esite tai ota yhteyttä myyntiimme: tuotemyynti@dieta.fi

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Dieta Genier – Cook & Chill

Dieta Genier – Cook & Chill

Lue lisää »
Dieta Genier –monitoimipata on ollut käytössä Hatanpäässä huhtikuusta alkaen

Dieta Genier –monitoimipata on ollut käytössä Hatanpäässä huhtikuusta alkaen

Lue lisää »
Dieta Genier –monitoimilaite on yleiskoneesi ammattikäyttöön

Dieta Genier –monitoimilaite on yleiskoneesi ammattikäyttöön

Lue lisää »
Maailman älykkäin keittopata

Maailman älykkäin keittopata

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – ekologisuutta ja säästöjä

Dieta Genier -monitoimipata – ekologisuutta ja säästöjä

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – yksityiskohtia myöten harkittu

Dieta Genier -monitoimipata – yksityiskohtia myöten harkittu

Lue lisää »