Kardinaaligrilli menossa mukana Keittiömestarit ry:n Talvipäivillä

Ihmiset
Dieta Oy | 10.02.2019

Tänä viikonloppuna Porin Yyterissä on käynnissä Keittiömestareiden perinteiset Talvipäivät. Tällä kertaa tapahtuman järjestelyistä vastasi Satakunnan Keittiömestarit. Dieta pääsi mukaan tapahtumaan esittelemään upeaa kardinaali-grilliä!

 

Keittiömestareiden talvipäivät

Talvipäivät on joka toinen vuosi Keittiömestarit ry:n järjestämä tapahtuma. Tapahtuma kerää suuren määrän keittiömestareita yhteen ympäri Suomen.

Talvipäivien ohjelmaan kuuluu monenlaista tekemistä; on illallisia ja yhteisiä erilaisia aktiviteetteja, tänä vuonna mm. salsa-opetusta ja olut-tastingia. Yksi viikonlopun kohokohdista on keittiömestareiden vuosikokous, jossa ansioituneet keittiömestarit palkitaan käädyillä. Lauantaina iltapäiväohjelman yhteydessä Dieta esitteli keittiömestareille näyttävää kardinaaligrilliä. Pyöreän grillin ympärillä paistettiin yhteisvoimin makkaraa ja juotiin limsaa, nam! 

 

Keittiömestareiden talvipäivät2   Keittiömestareiden talvipäivät3

 

Mikä on kardinaali-grilli?

Kardinaali tarjoaa grillaamiseen korkeatasoisen ja nautinnollisen elämyksen. Kardinaali-grilli on grillaajille, jotka arvostavat laatua ja designia. Grillejä on saatavana kahdessa eri koossa ja grillin voi lämmittää joko puilla tai laadukkailla hiilillä. Tee ruoastasi vieläkin parempaa ja nauti ylellisistä grillaushetkistä!

 

Kiinnostuitko tuotteesta? Tutustu grilliin verkkokaupassamme tai kysy lisää tuotemyynnistämme: tuotemyynti@dieta.fi tai (09) 755 190