Kutsu - Tervetuloa kanagrillin ensiesittelyyn

Ihmiset
Dieta Oy | 13.08.2019

Kasvata liiketoimintaasi automaattipesevällä kanagrillillä tai Vector Multi-Cook -uunilla. Tervetuloa Dietalle kuulemaan kansainvälisen keittiömestarin vinkit ja esittelyt Alto-Shaamin tuoteperheestä.

Alto-Shaam_liikkuva-kuva_kutsu_uusi

Tapahtuma järjestetään Dietalla torstaina 19.9. klo 9-12.

Osoite: Holkkitie 8 A, Helsinki

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuman kouluttaa Dietan keittiömestari Vesa Saaristo yhteistyössä Alto-Shaamin keittiömestari Nic Tsikisin kanssa. Nic tulee Yhdysvalloista asti ja hän on työskennellyt Alto-Shaamilla jo huimat 30 vuotta. Yhdysvaltojen pääkonttorilla työskentelyn lisäksi Nic viettää yli 200 päivää vuodesta matkustaen asiakkaiden luo ympäri maailmaa pitämään laitekoulutuksia.

Tutustumme päivän aikana keittiömestari Nicin johdolla Alto-Shaamin monipuoliseen tuoteperheeseen, johon kuuluu uusi automaattipesuohjelman sisältämä kanagrilli, Vector-uuni, jolla on mahdollista kypsentää neljää eri ruokaa samanaikaisesti, matalalämpö- ja savustusuunit sekä lämpölasikot.

  • Kanagrilli innovatiivisella automaattipesuohjelmalla

Grillin puhdistusohjelma käsittelee hankalimmatkin rasvat pois grillistä. Uuniin rakennettu rasvankeräysjärjestelmä on turvallinen ja säästää työvoima- ja huoltokustannuksia. Pesuohjelma käyttää 35 % vähemmän vettä kuin markkinoiden muut vastaavat mallit.

  • Vector Multi-Cook -uuni - työtehokkuutta parhaimmillaan

"4 in 1" - voit valmistaa uunissa samanaikaisesti neljää eri ruokaa, eri valmistuslämpötilassa ja eri paistoajassa. Katso video, kuinka Vector-uuni on helpottanut hollantilaisen franchising-yrittäjän ravintolatoimintaa.

  • Matalalämpö- ja savustusuunit sekä lämpölasikot

Alto-Shaam on maailman laadukkaimpien matalalämpöuunien ja -säilytyslaitteiden valmistaja. Keittiömestarit tunnustavat patentoidun HALO HEAT -metodin edut laadukkaassa ruoan kypsytyksessä ja säilytyksessä.

Tutustu tuotteisiin lisää julkaisussamme.

  • Tarjolla päivän aikana pientä naposteltavaa.

Tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan heti, sillä paikkoja on vapaana rajoitetusti. Toivomme ilmoittautumisia viimeistään 11.9. mennessä alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu tapahtumaan