Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Dieta Oy | 14.06.2019

Uusi Ammattilaisen Keittiö -asiakaslehtemme ilmestyi Aromi-lehden kesäkuun numeron liitteenä. Tutustu kesäisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Pääkirjoituksessa jälkimarkkinointimme asiakkuuspäällikkö Tommi Kukkonen pohtii laitteiden elinkaaren kehittymistä ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Lisäksi esittelemme Pohjois-Suomen myynti- ja huoltotiimimme, vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Liminganlahden keskuskeittiössä ja Turun Seurahuoneen yhteyteen avatussa Gunnar Eatery & Bar -ravintolassa, tutustumme intohimoisiin Burgerin ja pizzan ystäviin sekä esittelemme erikoishintaiset kesätuotteemme.

Tervetuloa lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

Ammattilaisen Keittiö 0119_2

Lataa uusin asiakaslehtemme!


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Lue lisää »
Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Lue lisää »
MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

Lue lisää »
Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Lue lisää »
Mall of Tripla uudisti Helsingin Pasilan

Mall of Tripla uudisti Helsingin Pasilan

Lue lisää »
Suomen Viihderavintolat avasi ruokaravintolat Helsingin Triplaan ja Kamppiin

Suomen Viihderavintolat avasi ruokaravintolat Helsingin Triplaan ja Kamppiin

Lue lisää »
Cafe & Bar 21 ja Yuca - kaksi ravintolaa yhdestä keittiöstä

Cafe & Bar 21 ja Yuca - kaksi ravintolaa yhdestä keittiöstä

Lue lisää »