Tarinat

Deluxe Burger & Pizza syntyi intohimosta ruokaan ja Italiaan

Dieta Oy | 13.05.2019

Myyrmäen kauppakeskus Myyrmannissa voi päästä kokemaan palan Italiaa uudessa laadukkaisiin hampurilaisiin ja italialaiseen pizzaan keskittyneessä Deluxe Burger & Pizzassa. Uudessa ravintolassa asiakkaiden palautetta kuunnellaan herkällä korvalla, ja runsaasta kiitoksesta ollaan iloisia.

Deluxe Burger & Pizza Tony, Mikko ja henkilökuntaa

Deluxe Burger & Pizzan tarina alkoi Ravintolapäivästä, kun ystävykset ja intohimoiset ruokaharrastajat Tony Brander ja Mikko Vettenranta päättivät myydä itse tekemiään hampurilaisia ja grillissä valmistettua pizzaa. Ruoka sai niin paljon kehuja, että ystävykset päätyivät tekemään siitä itselleen ammatin.

Myyrmäkeen paikan avaaminen ei ollut itsestäänselvyys. Itse asiassa alkuperäinen suunnitelma oli perustaa ravintola Isoon Omenaan. Kun Myyrmannia ehdotettiin sijainniksi, ensimmäinen ajatus oli, ettei sinne ainakaan. Sinne kuitenkin päädyttiin, ja kauppakeskuksessa ollaan tyytyväisiä ravintolan houkuttelemiin asiakkaisiin.

Entisten autokauppiaiden tie ravintolan perustamiseen ei ollut aivan mutkaton. Yksi asia heille kuitenkin oli tuttua pitkäaikaisen harrastuksensa takia - ruoanlaitto. Monessa asiassa onneksi sai apua kumppaneilta - ja ensimmäisillä viikoilla olivat sitten kaverit ja sukulaiset auttamassa kiireen keskellä. Dietan aluemyyntipäällikkö Minna sai olla Tonyn ja Mikon matkassa mukana, kun ravintolaa perustettiin. Sopivat astiat ja tarvikkeet mietittiin yhdessä ravintolan liikeidean, ruokalistan ja käyttötarpeiden mukaan. Yhteistyö tiivistyi, kun edettiin kohti ravintolan avaamista, ja Minnan palvelu ja neuvot osoittautuivat arvokkaiksi matkalla ravintolan perustamiseen.

Dietan Minna Miettinen, Deluxe Burger & Pizzan Mikko ja Tony

“Sillon kun me tässä Minna ensimmäistä kertaa tavattiin, niin me ajateltiin kumpikin että tossa on kyllä ammattilainen, että ton kanssa me halutaan kyllä jatkaa yhteistyötä,” sanoo Mikko. Dietan ja Deluxe Burger & Pizzan yhteistyö jatkuu, ja ravintolan liikeideaa kehitellään yhdessä eteenpäin.

Laatua ja intohimoa tyylikkäästi italialaisittain

Deluxe Burger & Pizzassa näkyy se, että laatuun halutaan panostaa ja mukana ollaan koko sydämellä. “Kun me lähetään tekee jotain, niin me ollaan molemmat sellasia että me ei vaan tehä, vaan tehään sit kunnolla”, tokaisee Tony.

Ruokalista on Tonyn ja Mikon suunnittelema, ja kanta-asiakkaille haetaan mielenkiintoa joka kuukausi tuotavalla uudella burgerilla ja pizzalla. Osa hampurilaisista on säilynyt ravintolapäivien ajoilta. Uutuutena listalta löytyy trendikäs Keto Burger, jossa briossisämpylät on korvattu munakoisoilla ja paistetuilla kananmunilla.

Pizza ja italialainen olut

Italialaisuus näkyy myös juomissa. Kaikki viinit ovat italialaisia, ja listalla on myös erityisesti hampurilaisten kanssa nautittavaksi suunniteltu italialainen lager-olut. Deluxe Burger & Pizzassa on käytössä tyylikkäät RAK:in Karbon- ja Edge-astiat, Piazza Copenhagen -aterimet ja Stölzle Experience -viinilasit.

Tyylikkäälle, ilta-aikaan auki olevalle ravintolalle on Vantaalla tilausta, ja se näkyy asiakaskunnassa. Suuri osa asiakkaista on kauppakeskuksen kävijöitä, mutta syömään tullaan kauempaakin, ja ilta-aikaan näkee ajoittain myös pikkutakkiin pukeutuneita asiakkaita.

Italian auringon alta suunnataan katse tulevaisuuteen

Ravintoloitsijat ovat jo alkaneet suunnitella tulevaa, sillä yhteydenottoja tulee jatkuvasti. Yksi mahdollisuus on avata toinen paikka Helsinkiin, mikä tarkoittaisi että toinen ravintoloitsijoista jäisi Myyrmäkeen ja toinen lähtisi uuteen paikkaan. Toisen paikan avaamiselle on kuitenkin ehdoton kriteeri, josta ei tingitä: laatu edellä on mentävä.

Salaatti RAK Edge lautasella ja valkoviiniä

Sitä ennen on kuitenkin edessä muutakin jännittävää - Deluxe Burger & Pizzaa pyydettiin nimittäin osallistumaan Burger Lovers -festivaaleille. Mukana ovat Suomen kovimmat hampurilaispaikat, joten Tony ja Mikko ovat ylpeydellä mukana tapahtumassa.

Deluxe Burger & Pizza sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, mutta tulevaisuudessa myös terassin avaaminen on haaveena - sen uskotaan houkuttelevan kesäisin ulkoilmasta nauttivia pizzan ja burgereiden ääreen. Aurinko paistaa kuitenkin kauppakeskuksen kattoikkunoista pienelle terassisyvennykselle ravintolassa, johon Tony tokaisee: “alkaa muuten Italian aurinko paistaa.”

Tony Brander ja Mikko Vettenranta

Koska ravintolan avaamisesta on vasta hetki aikaa, miehet suhtautuvat toisen paikan avaamiseen varovaisesti: “tuleeko sitä vai eikö, voi olla että tää on tässä ja sillä selvä. Katotaan,” toteaa Mikko. Paluuta entiseen ei ainakaan ole tiedossa - Italia on Deluxe Burger & Pizzan myötä rantautunut Myyrmanniin, ja ravintoloitsijat ovat tyytyväisiä hyvin alkaneeseen ravintolauraan.

Tutustu pizzalaitteisiin ja -tarvikkeisiinLue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »
Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Lue lisää »
Kymijoen Ravintopalvelut & keskuskeittiö Kapyysi – hyvinvointia maukkaasta ravinnosta vastuullisesti ja tehokkaasti

Kymijoen Ravintopalvelut & keskuskeittiö Kapyysi – hyvinvointia maukkaasta ravinnosta vastuullisesti ja tehokkaasti

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Lue lisää »
Kellahden Kartano – lähiruokaa luonnon helmassa

Kellahden Kartano – lähiruokaa luonnon helmassa

Lue lisää »