Tarinat

Soupster Family sai uudenperheenjäsenen – Dylan Linjat avattiin Kuntatalolle Kallioon

Dieta Oy | 09.05.2022

Dylan-ravintoloiden tarina sai alkunsa 2000-luvun puolivälissä, kun ensimmäinen Dylanin lounasravintola avattiin Arabiaan. Tuolloin tiloissa toimi Soupster Familyn catering-palvelut ja Soupsterin väki halusi lähteä testaamaan saadaanko lounas toimimaan catering-tuotteilla, joita tiloissa jo valmistettiin. SoupsterFamilyn toimitusjohtaja Kim Heiniöhalusi tuoda Helsinkiin tarjolle runsaan salaattibuffetin lounaan yhteyteen, joita ei vielä tuolloin ollut niin paljolti tarjolla. Myöhemmin osoittautui, että päätös kannatti – ihmiset tulivat kauempaakin paikalle vain kuultuaan ennennäkemättömän runsaasta salaattivalikoimasta ja tietenkin maistuvasta ruoasta.

Uusin Soupster perheen tulokas on Dylan Linjat.Uusin Soupster perheen tulokas on Dylan Linjat.

 

Ruokaa, juomaa ja juhlatiloja kaikkiin tilanteisiin

Dylan-ravintolat ovat vuosien saatossa kasvaneet niin määrällisesti kuin myös palveluiltaan. Hyvämaineisen lounaan rinnalle on tullut paljon muita palveluja, kuten kokouspalvelut ja yksityistilaisuudet. Yksi Dylan-ravintoloiden ehdottomasti eniten mainetta niittänyt palvelu on monipuolinen ja runsas brunssi, joka kuuluu Helsingin parhaisiin. Dylan-ravintolat tarjoavat myös kattavat cateringja kokouspalvelut joka tilanteeseen. “Voidaan sanoa, että ihan mihin tahansa tilanteeseen voidaan järjestää ruoat ja juomat, aina onnistuu”, naurahtaa Soupsterin ravintolatoimenjohtaja Timo Savolainen. Lounaskäytössä olevat tilat saadaan myös helposti muokattua niin pienempiin kuin suuriinkin yksityistilaisuuksiin sopiviksi.

Soupsterin ravintolatoimenjohtaja Timo Savolainen odottaa tulevaa kesää innokkaana.Soupsterin ravintolatoimenjohtaja Timo Savolainen odottaa tulevaa kesää innokkaana.

 

Monipuoliset palvelut Kuntatalon asiakkaille

Uusin Soupster perheen tulokas on Dylan Linjat. Ravintola palvelee Kalliossa Kuntatalon yhteydessä kaikkia asiakkaita. “Mahdollisuus laajentaa toimintaa Kallion alueelle avautui, kun kuulimme, että Kuntatalo aikoo kilpailuttaa ravintolapalvelut ja me sitten voitettiin se kilpailu”, Timo kertoo hymyillen. Lounaan lisäksi Dylan Linjat hoitaa koko Kuntatalon kokoustarjoilut kaikkiin 50 neuvotteluhuoneeseen ja luentosaliin. Myös Kuntatalon aulapalvelut ovat siirtyneet Dylan-ravintolan alle. “Halutaan olla palveluntarjoaja, joka sanoo käytännössä kaikkeen, että onnistuu”, toteaa Timo tyytyväisenä.

Dylan Linjat tulee kokemaan muutoksia tulevan vuoden aikana. Buffetlounas tulee siirtymään toiseen tilaan ja nykyisissä tiloissa aletaan tarjoilla lounasta suoraan pöytiin. Dylanin alle siirtyy myös Kuntatalon kahvilapalvelujen tarjoaminen aulatiloissa. Dylanin suosittu brunssi tullaan tarjoamaan jatkossa myös Dylan Linjoilla ainakin juhlapäivinä, kuten vappuna ja äitienpäivänä: “Dylan on perheravintola joka haluaa tarjota brunssin ihan kaikille mahdollisimman monessa pisteessä”, Timo selventää

Yksi Dylan-ravintoloiden ehdottomasti eniten mainetta niittänyt palvelu on monipuolinen ja runsas brunssi.Yksi Dylan-ravintoloiden ehdottomasti eniten mainetta niittänyt palvelu on monipuolinen ja runsas brunssi.

 

Oikeat ihmiset oikeassa paikassa

Vuosien saatossa Dylan-ravintoloita on perustettu jo 12, joista jokainen on tunnelmaltaan ja miljööltään erilainen. Erilaisuudestaan huolimatta ravintoloita yhdistää Soupster Familyn yhteiset arvot: Fun, välittäminen ja jatkuva kehitys. “Noiden arvojen mukaan meillä kaikki työntekijät ja johtajat haluavat toimia”, Timo kertoo. 12 ravintolan pyörittäminen vaatii jatkuvaa hereillä oloa ja laadun pitämistä tasaisena. Tärkeäksi Timo kokee myös sen, että oikeat ihmiset työskentelevät oikeanlaisessa paikassa. “Kuka tahansa ammattilainen osaa laittaa ruokaa, mutta että saadaan se kuka tahansa oikea tyyppi oikeaan pisteeseen laittamaan sitä ruokaa, onkin eri juttu”, Timo selventää ja jatkaa: “Kaikista tärkeintä kaikessa on kuitenkin se, että henkilökunta voi hyvin”.

 

Astiat joka tarpeeseen ja miljööseen

Tyyliltään ja tunnelmaltaan erilaiset kohteet vaativat myös miljööseen sopivat astiat ja tarvikkeet. Dieta on ollut Soupster Familyn yhteistyökumppani jo vuosien ajan. Dylan Linjat oli Timon kuudes Soupster Familyn projekti, jossa hän itse oli mukana. Jokaiseen kohteeseen ollaan haluttu tyyliltään ja tunnelmaltaan erilaiset astiat: “Dietalta ollaan saatu monipuolisesti astiat ihan joka tarpeeseen ja erilaisiin kohteisiin”, Timo sanoo ja jatkaa: “Usein mennään Dietan myyntinäyttelyyn katsomaan eri vaihtoehtoja ja miettimään, mikä toimii parhaiten. Silloin ei tarvitse ostaa mitään näkemättä tuotetta.”

Dylan Linjat 2000x1300 - 2Tyyliltään ja tunnelmaltaan erilaiset kohteet vaativat myös miljööseen sopivat astiat ja tarvikkeet.Tyyliltään ja tunnelmaltaan erilaiset kohteet vaativat myös miljööseen sopivat astiat ja tarvikkeet.

 

 


Dylan Linjat

Toinen Linja 14 | 00530 Helsinki

dylan.fi/kuntatalo

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »
Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Lue lisää »
Kymijoen Ravintopalvelut & keskuskeittiö Kapyysi – hyvinvointia maukkaasta ravinnosta vastuullisesti ja tehokkaasti

Kymijoen Ravintopalvelut & keskuskeittiö Kapyysi – hyvinvointia maukkaasta ravinnosta vastuullisesti ja tehokkaasti

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Lue lisää »
Kellahden Kartano – lähiruokaa luonnon helmassa

Kellahden Kartano – lähiruokaa luonnon helmassa

Lue lisää »