Tarinat

Kiitos vierailusta osastollamme Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla!

Dieta Oy | 24.03.2023

Fastfood & Café & Restaurant -tapahtuma kokosi yhteen alamme ammattilaiset 22.-23.3 Helsingin Messukeskukseen. Lämmin kiitos kaikille vierailijoille osastollamme!

FFCR 2000x1300 - 4

 Dietan tiimi valmiina aloittamaan Fastfood & Cafe & Ravintola -messut.

 

Fastfood & Cafe & Ravintola -tapahtuma keräsi ravintola- ja ruoka-alan ammattilaiset yhteen kahden päivän ajaksi. Keskiviikon ja torstain aikana tapahtumassa vieraili tuhansia kävijöitä. Käsittelemme messuilla saamiamme kontakteja parhaillaan ja palaamme teille mahdollisimman pian!

Yhteisosastolla olimme yhdessä yhteistyökumppaneittemme Meiran, Lagerblad Foodsin, Gavrielides Foodsin ja Picadelin kanssa. Yhteisteemamme Done for you -kokosi yhteen valmiita konsepti- ja tuoteratkaisuja.

FFCR 2000x1300 - 3

Saimme Hounön Jens Bach Sørensenin mukaan messuille demoamaan ja esittelemään uutta Invoq-uunia. Demo-tarjoiluista vastasi myös  Alto-Shaamin Walter De Campos Neto sekä keittiömestarimme Vesa "Cheffeli" Saaristo. Uuden Invoq-uunin lisäksi valmistamisen keskiössä oli Vector Multi-Cook -uuni.

 

FFCR 1200x628

Olimme mukana myös messualueen Live Kitchen -tapahtuma-areenalla. Tapahtuma-areenan keittiössä vieraili alamme huippuja, joiden työskentelyä kävijät pääsivät seuraamaan. Ruoanlaiton lomassa areenan hosti Sirly Ylläsjärvi  keskusteli vierailijoiden kanssa alaamme puhuttelevista aiheista. Vieraina olivat muun muassa keittiömestarimme Vesa "Cheffeli" Saaristo ja asiakkuuspäällikkömme Minna Miettinen.

FFCR 2000x1300 - 6

Esillä osastolla oli myös paljon astia ja tarvike uutuuksia. Kuvassa paljon huomiota kerännyt RAK Porcelainen uusin astiamallisto Earth. Earth-mallisto sisältää laajan valikoiman eri kokoisia ja mallisia astioita, joita voit tulla ihastelemaan lisää myyntinäyttelyymme Holkkitielle.

FFCR 2000x1300 - 7

Messuosastolle saimme avuksi ravintola-alan opiskelijoita Laureasta. Kuvassa Ella-Maria Pukkinen sekä Melina Suikkanen tarjoilemassa Giotto 11 -jäätelökoneella valmistettua jogurttipehmistä.

 

Seuraavan kerran FFCR-messut järjestetään keväällä 2025.

 


Verkkokaupastamme löydät Fastfood & Cafe & Restaurant -tapahtuman Done for you -teemamme ja messuosastomme tuotteet. Muista hyödyntää messutarjoukset, jotka ovat voimassa maaliskuun loppuun!

Verkkokauppaan >>

 

 

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Lue lisää »
Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Lue lisää »
WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

Lue lisää »
Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Lue lisää »
Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Lue lisää »
Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Lue lisää »
Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Lue lisää »