Tuotteemme

Laitteiden jatkotakuu nyt helposti verkkokaupasta

Dieta Oy | 19.05.2023

Me kehitämme ja kehitymme, tuotamme palveluita, joilla on  merkitystä. Tänä keväänä tapahtui merkittävä uudistus, sillä ensimmäiset huollon palvelumme ovat nyt ostettavissa verkkokaupastamme. 

ID-tarra 1200x628 - 1Saat valittua laittellesi jatkotakuun samalla, kun teet ostoksia verkkokaupastamme.

 

Verkosta jatkotakuu määräaikaishuollolla 

Olemme lisänneet osaan laitteistamme valittavaksi vuoden lisätakuun, johon kuuluu lisäksi yksi määräaikaishuolto. 

Dietan jatkotakuulla tarjoamme tapaa pitää uusi, juuri ostettu laite, luotettavasti käyttökunnossa. Tämä lisää käyttövarmuutta, sekä on helppo tapa aloittaa erittäin tärkeät määräaikaishuollot laitteen elinkaaren alusta. 

Takuuseen kuuluva määräaikaishuolto suoritetaan laitteen ensimmäisen käyttövuoden jälkeen. Saat valittua laittellesi jatkotakuun samalla, kun teet ostoksia verkkokaupastamme. 

 

ID-tarra 1200x628 - 3Kaikki käyttöohjeet ja muut tarvittavat tiedot löytyvät nyt ID-tarran kautta millä tahansa älylaitteella.

 

Lisäominaisuus ID-tarroihin 

Uusi ominaisuus laitteidemme ID-tarroihin: Nyt QR -koodin kautta voi ladata ja katsoa myös laitteiden käyttöohjeita, esitteitä ja tuotevideoita. 

Kuten jo aiemmin, onnistuu huollon tilaaminen QR-koodista aukeavalla esitäytetyllä lomakkeella. Uusien ominaisuuksien avulla kaikki käyttöohjeet ja muut tarvittavat tiedot löytyvät lisäksi nyt ID-tarran kautta millä tahansa älylaitteella käden käänteessä. 

 

Laitekartoitus 

Jos kohteessa on uusia ja vanhoja laitteita, joiden huollon tarvetta ja käyttöikää olisi hyvä arvioida, on tähän oivallinen ratkaisu Dietan laitekartoitus. Laitekartoitus sisältää laitteiden nykykunnon kartoituksen ja elinkaaren arvioidun vaiheen. Laitekartoitus perustuu pääasiassa saatavissa olevaan huoltodataan, silmämääräiseen tarkastukseen ja henkilökunnan haastatteluun. Laitekartoituksesta toimitamme kuvallisen raportin sekä ammattilaistemme suosituksen jatkotoimenpiteistä. Kartoituksen pohjalta voimme myös tehdä ennakoivasta huollosta tarjouksen. 

10 syytä valita Dietan merkkihuolto

Näyttökuva 2023-5-19 kello 12.10.22

Ennakoivan huollon sopimus 

Ennakoivalla, laadukkaalla määräaikaishuollolla varmistetaan, että laitteet pysyvät kunnossa koko niiden elinkaaren ajan. Säännölliset, ennakoivat huollot aloitetaan elinkaaren alusta suunnitelmallisesti noudattamalla laitevalmistajien huolto-ohjelmia. Aloittamalla nämä ennakoivat huollot elinkaaren alusta saadaan laitteiden käyttöikää jatkettua useilla vuosilla. 

Esimerkiksi automaailmassa auton huollot aloitetaan säännöllisesti, jotta vältytään isommilta korjauksilta – sama periaate pätee ammattikeittiölaitteisiin. 

Määräaikaishuollossa käytämme laitevalmistajien alkuperäisiä varaosia. Säännöllinen ja ennakoiva huolto ehkäisee laitteiden yllättäviä vikaantumisia, käyttökatkoja ja kalliiden varaosien rikkoutumista. Huoltoedustajamme myös neuvovat ja opastavat laitteiden oikeaoppisessa käytössä, jolloin sekä työturvallisuus että työhyvinvointi paranevat. Lisäksi varmistetaan, että laitteiden energiankulutus ei kasva ja niiden käyttövarmuus lisääntyy. 

Dietan huoltokäynnin jälkeen asiakas saa sähköisen huoltoraportin, jossa tehdyt toimenpiteet ja vaihdetut varaosat ovat eriteltynä. Määräaikaishuoltojen yhteydessä annamme myös tiedon laitteen elinkaaren vaiheista. Laitteisiin asennetaan myös aiemmin mainitut ID-tunnisteet. 

Tallennamme huolto- ja korjaustyöt laitekohtaisesti omaan järjestelmäämme, josta voimme tarvittaessa tarkastella laitteiden huoltohistoriaa reaaliaikaisesti. 

 

Tutustu huoltopalveluihimme

 


Dieta Huolto   |   huolto@dieta.fi   |   +358 9 755 19 100

 

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Uutta innovaatiota Porkalta!

Uutta innovaatiota Porkalta!

Lue lisää »
Dieta-Genier – Maailman parhaita monitoimipatoja Suomeen ja maailmalle

Dieta-Genier – Maailman parhaita monitoimipatoja Suomeen ja maailmalle

Lue lisää »
Uusi Invoq–uuni voitti arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon

Uusi Invoq–uuni voitti arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon

Lue lisää »
Dosy 3 – Jäätelönpurkittamisen uusi aikakausi

Dosy 3 – Jäätelönpurkittamisen uusi aikakausi

Lue lisää »
Invoq-yhdistelmäuuni – Making service simple

Invoq-yhdistelmäuuni – Making service simple

Lue lisää »
Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Lue lisää »