Tarinat

Hurmaava Villa Sandviken

Dieta Oy | 11.07.2018

Vaasan Hietalahden puistossa sijaitseva, 1800-luvun puolivälissä valmistunut upea huvilarakennus on viime vuosina uudistettu entiseen loistoonsa. Tiloissa toimii nyt brunssia, lounasta, illallista sekä tilaustarjoiluja toteuttava ravintola Villa Sandviken sekä tunnelmallinen Villan kellari, jonne voi piipahtaa vaikkapa drinkeille.

Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken1_Textimage_1140x855

Villa Sandvikenin keittiömestari Arto Huhtala kertoo ravintolan keittiön rakentuneen puuhiiligrilli Mibrasan ympärille. Dietan kokonaan laitteistaman avokeittiön kunniapaikalla sijaitseva Mibrasa tuo tuoksuja ja tunnelmaa joka puolelle upeaa puolikaaren muotoista salia. “Keittiössä on kaikki loogisesti sijoitettu ja laitteita sekä kapasiteettia on riittävästi”, toteaa Arto. Keittiössä työskentelee Arton lisäksi kahdeksan henkilöä, joista yksi on ravintolan kaikki jälkiruoat suunnitteleva kondiittori. Lähituottajat, luomu ja suomalaiset raaka-aineet ovat Villa Sandvikenissa tärkeitä ja ruokalistalta löytyy runsaasti riistaa ja paikallista kalaa. Keittiössä tehdään kaikki itse ja pyritään näin pitämään ruokahävikki mahdollisimman pienenä.

Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken2_Textimage_1140x855Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken3_Textimage_1140x855
 

Tulevaisuudessa Villa Sandviken tulee olemaan entistäkin vahvemmin mukana Villan puistossa järjestettävissä tapahtumissa. “Alue on aina ollut kaupungin kulttuurillisen virkistyksen ja huvielämän keskus ja Villa Sandvikenin nykyinen toiminta tukee perinteitä mm. Festvilla-musiikkitapahtuman ja monen pienen Villaan liittyvän tapahtuman uusimisessa”, toteaa Villa Sandvikenin ravintolanjohtaja Taina Varttila.

Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken4_Textimage_1140x855Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken5_Textimage_1140x855
www.villasandviken.fi

 

Oletko avaamassa tai uudistamassa ravintolaa?

Ota yhteys myyntiimme!



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Lue lisää »
Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Lue lisää »
WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

Lue lisää »
Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Lue lisää »
Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Lue lisää »
Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Lue lisää »
Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Lue lisää »