Tarinat

Hurmaava Villa Sandviken

Dieta Oy | 11.07.2018

Vaasan Hietalahden puistossa sijaitseva, 1800-luvun puolivälissä valmistunut upea huvilarakennus on viime vuosina uudistettu entiseen loistoonsa. Tiloissa toimii nyt brunssia, lounasta, illallista sekä tilaustarjoiluja toteuttava ravintola Villa Sandviken sekä tunnelmallinen Villan kellari, jonne voi piipahtaa vaikkapa drinkeille.

Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken1_Textimage_1140x855

Villa Sandvikenin keittiömestari Arto Huhtala kertoo ravintolan keittiön rakentuneen puuhiiligrilli Mibrasan ympärille. Dietan kokonaan laitteistaman avokeittiön kunniapaikalla sijaitseva Mibrasa tuo tuoksuja ja tunnelmaa joka puolelle upeaa puolikaaren muotoista salia. “Keittiössä on kaikki loogisesti sijoitettu ja laitteita sekä kapasiteettia on riittävästi”, toteaa Arto. Keittiössä työskentelee Arton lisäksi kahdeksan henkilöä, joista yksi on ravintolan kaikki jälkiruoat suunnitteleva kondiittori. Lähituottajat, luomu ja suomalaiset raaka-aineet ovat Villa Sandvikenissa tärkeitä ja ruokalistalta löytyy runsaasti riistaa ja paikallista kalaa. Keittiössä tehdään kaikki itse ja pyritään näin pitämään ruokahävikki mahdollisimman pienenä.

Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken2_Textimage_1140x855Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken3_Textimage_1140x855
 

Tulevaisuudessa Villa Sandviken tulee olemaan entistäkin vahvemmin mukana Villan puistossa järjestettävissä tapahtumissa. “Alue on aina ollut kaupungin kulttuurillisen virkistyksen ja huvielämän keskus ja Villa Sandvikenin nykyinen toiminta tukee perinteitä mm. Festvilla-musiikkitapahtuman ja monen pienen Villaan liittyvän tapahtuman uusimisessa”, toteaa Villa Sandvikenin ravintolanjohtaja Taina Varttila.

Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken4_Textimage_1140x855Tarinat_Villa Sandviken_VillaSandviken5_Textimage_1140x855
www.villasandviken.fi

 

Oletko avaamassa tai uudistamassa ravintolaa?

Ota yhteys myyntiimme!


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Lue lisää »
Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Lue lisää »
Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Lue lisää »
Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Lue lisää »
Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Lue lisää »
MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

Lue lisää »
Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Lue lisää »