Tarinat

Kotimaisten makujen Ravintola ORA

Dieta Oy | 11.07.2018

Ravintola ORA:ssa asiakas on osa tarkkaan harkittua ravintolaelämystä.

Michelin-palkittu keittiömestari Sasu Laukkonen avasi elokuussa 2017 Helsingin Ullanlinnaan suomalaisten lähituottajien raaka-aineisiin sekä niiden mahdollisimman laajaan hyödyntämiseen keskittyneen ravintola ORA:n, joka jo ensimmäisen puolen vuoden jälkeen sai tähden maailmankuuluun Michelin-oppaaseen. Halu kehittyä ja luoda lautasille aina jotain uutta toimivat Sasun ja hänen kanssaan ORA:n keittiössä työskentelevien keittiömestareiden Erno Kemin ja Adam Kavanaghin ohjenuorana ja se näkyy kaikkialla ravintolassa.

Tarinat_ORA_ORA_Textimage3_1140x855


Makuelämyksen lisäksi ravintola ORA tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ravintolakokemuksen. Kaikki on tarkkaan harkittua aina puusepän työstämiä pintoja ja tilassa soitettavaa musiikkia myöten. ”Emme tarjoa pelkkää palvelua tai pelkkää ruoanvalmistusta, vaan jotain paljon kokonaisvaltaisempaa”, toteaa Sasu.

Tarinat_ORA_ORA_Textimage2_1140x855Tarinat_ORA_ORA_Textimage_1140x855

Dieta on ollut mukana toteuttamassa ORA:n uutta keittiötä. ”Uunit ovat olleet iloinen yllätys”, kehuu Sasu. Keittiöön valittiin Dieta Combislim WS -yhdistelmäuunit, jotka takaavat aina tasalaatuisen paistotuloksen. Täysautomaattinen itsepesuohjelma ja esiohjelmoitavat valmistusohjelmat tuovat sujuvuutta keittiötyöskentelyyn. ORA:n keittiössä työskentelevä kolmikko on ollut tyytyväinen Dietan palveluun – siihen, että asiakasta kuunnellaan ja töitä tehdään yhdessä parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

orarestaurant.fi

Lue lisää Dieta-uunien etävalvonnasta.


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Lue lisää »
Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Lue lisää »
Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Lue lisää »
Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Lue lisää »
Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Lue lisää »
MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

Lue lisää »
Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Lue lisää »