Kotimaisten makujen Ravintola ORA

Tarinat
Dieta Oy | 11.07.2018
Ravintola ORA:ssa asiakas on osa tarkkaan harkittua ravintolaelämystä.

Michelin-palkittu keittiömestari Sasu Laukkonen avasi elokuussa 2017 Helsingin Ullanlinnaan suomalaisten lähituottajien raaka-aineisiin sekä niiden mahdollisimman laajaan hyödyntämiseen keskittyneen ravintola ORA:n, joka jo ensimmäisen puolen vuoden jälkeen sai tähden maailmankuuluun Michelin-oppaaseen. Halu kehittyä ja luoda lautasille aina jotain uutta toimivat Sasun ja hänen kanssaan ORA:n keittiössä työskentelevien keittiömestareiden Erno Kemin ja Adam Kavanaghin ohjenuorana ja se näkyy kaikkialla ravintolassa.

Tarinat_ORA_ORA_Textimage3_1140x855


Makuelämyksen lisäksi ravintola ORA tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ravintolakokemuksen. Kaikki on tarkkaan harkittua aina puusepän työstämiä pintoja ja tilassa soitettavaa musiikkia myöten. ”Emme tarjoa pelkkää palvelua tai pelkkää ruoanvalmistusta, vaan jotain paljon kokonaisvaltaisempaa”, toteaa Sasu.

Tarinat_ORA_ORA_Textimage2_1140x855Tarinat_ORA_ORA_Textimage_1140x855

Dieta on ollut mukana toteuttamassa ORA:n uutta keittiötä. ”Uunit ovat olleet iloinen yllätys”, kehuu Sasu. Keittiöön valittiin Dieta Combislim WS -yhdistelmäuunit, jotka takaavat aina tasalaatuisen paistotuloksen. Täysautomaattinen itsepesuohjelma ja esiohjelmoitavat valmistusohjelmat tuovat sujuvuutta keittiötyöskentelyyn. ORA:n keittiössä työskentelevä kolmikko on ollut tyytyväinen Dietan palveluun – siihen, että asiakasta kuunnellaan ja töitä tehdään yhdessä parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

orarestaurant.fi

Lue lisää Dieta-uunien etävalvonnasta.