Tarinat

Nauti ostereista ympäri vuoden

Dieta Oy | 11.07.2018

Aivan Helsingin ytimessä, Kampin kauppakeskuksen 5. kerroksen Korttelissa sijaitsee tyylikäs kalaravintola Fisken på Disken. Joulukuussa 2016 avautuneessa ravintolassa unohtaa olevansa vilkkaassa kauppakeskuksessa. Viihtyisän ravintolan 65 asiakaspaikkaa ovat usein täynnä, tarjoaahan Fisken på Disken maittavia kalaruokia aina lounaalta sekä viikonlopun brunssista alkaen iltaan asti. Ravintolaan on helppo poiketa nauttimaan esimerkiksi seafood-baarin antimista hyvän viinin kera tai kokea seurueen kanssa maittava pitkä illallinen.

Tarinat_Fisken på Disken_FiskenpåDisken_3_Textimage_1140x855

Keittiömestarina toimii Mikko Pakola, joka on voittanut hopeaa kokkiolympialaisissa vuonna 2016 Suomen kokkimaajoukkueen riveissä. Välimeren ja Skandinavian keittiöista inspiroitunut Mikko on tuonut herkulliseen menuun mm. kokonaista meribassia. 

Fisken på Disken on erilainen kauppakeskusravintola. Sen huomaa jo huomaavaisesta palvelusta – sisustuksesta ja ruokalistan monipuolisuudesta puhumattakaan. Ravintolan omistaja, Maestro Ravintoloiden Niklas Roiha on onnistunut tuomaan tanskalaistyylisen design-ravintolan tunnelman keskelle Kampin kauppakeskusta. Dieta on ollut mukana toteuttamassa ravintolan astia- ja tarvikevalikoimaa ja Mikko Pakola on ollut erityisen tyytyväinen mm. Revol Equinoxe-sarjaan, joka erilaisine astioineen ja värisävyineen on käytössä monipuolinen.

 
Tarinat_Fisken på Disken_FiskenpåDisken_4_Textimage_1140x855Tarinat_Fisken på Disken_FiskenpåDisken_2_Textimage_1140x855

Tutustu uuteen Revol Equinoxe-sarjan lumoavaan valkoiseen valikoimaan tästä.


Fisken på Diskenin herkullisen menun ja ravintolan tarkemmat tiedot löydät tästä.



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

K-Citymarket Turtola avattiin uudistettuna

K-Citymarket Turtola avattiin uudistettuna

Lue lisää »
Syksyn asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Syksyn asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Lue lisää »
Apukka Resort – laatua ympäristöä kunnioittaen

Apukka Resort – laatua ympäristöä kunnioittaen

Lue lisää »
Hotelli Iso-Syöte & ravintola Hilltop - palveluja tunturin huipulla

Hotelli Iso-Syöte & ravintola Hilltop - palveluja tunturin huipulla

Lue lisää »
Linkosuo – jo yli 80 vuotta vahvaa kasvua

Linkosuo – jo yli 80 vuotta vahvaa kasvua

Lue lisää »
VoiVeljet hyödyntävät luomupuutarhan satoa kaikissa ravintoloissaan

VoiVeljet hyödyntävät luomupuutarhan satoa kaikissa ravintoloissaan

Lue lisää »
Säännöllisellä ylläpidolla energiatehokkuutta keittiöön - vinkkimme energiatehokkuuden parantamiseen

Säännöllisellä ylläpidolla energiatehokkuutta keittiöön - vinkkimme energiatehokkuuden parantamiseen

Lue lisää »