Tarinat

Nauti ostereista ympäri vuoden

Dieta Oy | 11.07.2018

Aivan Helsingin ytimessä, Kampin kauppakeskuksen 5. kerroksen Korttelissa sijaitsee tyylikäs kalaravintola Fisken på Disken. Joulukuussa 2016 avautuneessa ravintolassa unohtaa olevansa vilkkaassa kauppakeskuksessa. Viihtyisän ravintolan 65 asiakaspaikkaa ovat usein täynnä, tarjoaahan Fisken på Disken maittavia kalaruokia aina lounaalta sekä viikonlopun brunssista alkaen iltaan asti. Ravintolaan on helppo poiketa nauttimaan esimerkiksi seafood-baarin antimista hyvän viinin kera tai kokea seurueen kanssa maittava pitkä illallinen.

Tarinat_Fisken på Disken_FiskenpåDisken_3_Textimage_1140x855

Keittiömestarina toimii Mikko Pakola, joka on voittanut hopeaa kokkiolympialaisissa vuonna 2016 Suomen kokkimaajoukkueen riveissä. Välimeren ja Skandinavian keittiöista inspiroitunut Mikko on tuonut herkulliseen menuun mm. kokonaista meribassia. 

Fisken på Disken on erilainen kauppakeskusravintola. Sen huomaa jo huomaavaisesta palvelusta – sisustuksesta ja ruokalistan monipuolisuudesta puhumattakaan. Ravintolan omistaja, Maestro Ravintoloiden Niklas Roiha on onnistunut tuomaan tanskalaistyylisen design-ravintolan tunnelman keskelle Kampin kauppakeskusta. Dieta on ollut mukana toteuttamassa ravintolan astia- ja tarvikevalikoimaa ja Mikko Pakola on ollut erityisen tyytyväinen mm. Revol Equinoxe-sarjaan, joka erilaisine astioineen ja värisävyineen on käytössä monipuolinen.

 
Tarinat_Fisken på Disken_FiskenpåDisken_4_Textimage_1140x855Tarinat_Fisken på Disken_FiskenpåDisken_2_Textimage_1140x855

Tutustu uuteen Revol Equinoxe-sarjan lumoavaan valkoiseen valikoimaan tästä.


Fisken på Diskenin herkullisen menun ja ravintolan tarkemmat tiedot löydät tästä.


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Lue lisää »
Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Lue lisää »
Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Lue lisää »
Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Lue lisää »
Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Lue lisää »
MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

Lue lisää »
Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Lue lisää »