Tarinat

Ravintola Nosturi Lahti avasi ovensa

Dieta Oy | 14.08.2020

Ravintola Nosturi tarjoaa monipuolista katuruokaa ainutlaatuisella ravintolakonseptilla

höystettynä. Käytössä on laadukkaat, suomalaista alkuperää suosivat raaka-aineet.

Isoja arvoja ovat ruoan terveellisyys ja monipuolisuus.

Ravintola Nosturin reseptiikan takana on huipputekijöitä

Ravintola Nosturin reseptiikan takana on huipputekijöitä.

 

Ravintola Nosturi palvelee myös veneasiakkaita

Ravintola Nosturi tarjoaa monipuolista katuruokaa ainutlaatuisella ravintolakonseptilla höystettynä. Käytössä on laadukkaat, suomalaista alkuperää suosivat raaka-aineet. Isoja arvoja ovat ruoan terveellisyys ja monipuolisuus.

Ravintola Nosturin menusta löytyy mm. erilaisia pikaruokavaihtoehtoja ja pasta-annoksia.

Ravintola Nosturin menusta löytyy mm. erilaisia pikaruokavaihtoehtoja ja pasta-annoksia.

 

Vastuullisuus on huomioituna Ravintola Nosturin tekemisessä

Ravintola Nosturin vastuullisuus näkyy mm. pakkausmateriaaleissa. Ravintolakalusteet on hankittu kierrätyksen kautta (mm. Asko ja Isku ). Lisäksi kaikki pinnat on käsitelty ennen käyttöä Nanox pinnoitteella, joka on itsedesinfioituva pinnoitusratkaisu. Pinnoite poistaa bakteerit ja jopa virukset samalla suojaten asiakkaita ja henkilökuntaa.

Ravintola Nosturin Fish&Chips tehdään järvikalasta

Ravintola Nosturin Fish&Chips tehdään järvikalasta

Lue lisää Ravintola Nosturin konseptista ja menusta

 

Ravintola Nosturi Lahti

Jalkarannantie 23

15900 Lahti

http://www.ravintolanosturi.fi

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kohti Bocuse d'Or -kilpailua

Kohti Bocuse d'Or -kilpailua

Lue lisää »
La Famiglia kokoaa yhteen perheet ja ystäväseurueet

La Famiglia kokoaa yhteen perheet ja ystäväseurueet

Lue lisää »
Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Lue lisää »
Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Lue lisää »
Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Lue lisää »
Logomo – upeita tilaisuuksia & ruokaa täydellä sydämellä

Logomo – upeita tilaisuuksia & ruokaa täydellä sydämellä

Lue lisää »