Tarinat

Tampereen alueen suurin palvelukeittiö – Tesoman koulun keittiö

Dieta Oy | 11.07.2018

Tampereen Tesoman uusi koulu ei ole ihan perinteinen koulu. Helmikuussa 2018 valmistunutta koulurakennusta odotettiin hartaasti, kun huomattiin aiempien koulu- ja päiväkotirakennuksien tulleen tiensä päähän. Modernissa koulurakennuksessa toimii tällä hetkellä yhtenäiskoulu (luokat 1–9) sekä päiväkoti. Arkipäivisin rakennuksessa on ruokailemassa yli 1 000 lasta ja nuorta.
Tarinat_Tesoman koulu_Tesoma4_Textimage_1140x855

Uudessa 15 000 neliön koulurakennuksessa ei ole pelkkiä luokkahuoneita, vaan myös uudenlaisia oppimisympäristöjä, joita voidaan muunnella aina tarpeen mukaan. Uudenlainen ajattelutapa näkyy myös kouluruokailussa. Ruokailutilana on rakennuksen suuri aula, joka toimii myös erilaisien tilaisuuksien, kuten kevätjuhlien näyttämönä. Itse keittiökin on Tampereen alueella ainutlaatuinen – se on Tampereen Voimian suurin palvelukeittiö, jossa pääruoka lämmitetään ja aterian lisukkeet valmistetaan tarjottavaksi. Keittiössä valmistetaan päiväkotilapsille myös aamu- ja välipala sekä päivällinen.

Tarinat_Tesoman koulu_Tesoma3_Textimage_1140x855Tarinat_Tesoman koulu_Tesoma1_Textimage_1140x855

Dieta on ollut mukana Tesoman koulun keittiö- ja ruokailutilojen toteutuksessa. Tampereen Voimian suunnittelija Elina Lahti on tyytyväinen yhteistyöhön: ”Dietan uuneista meillä on vain hyviä kokemuksia ja olemme hyödyntäneet uuneissa olevan reseptiikan siirtämistä. Tuotekehitys tekee reseptit ja ne siirretään muistitikulla eri toimipaikkojen uuneihin”. Laitteiden ohjelmoitavuus ja luotettavuus on erityisen tärkeää palvelukeittiössä. Tesoman koulun keittiössä on tilan muunneltavuuden haasteissa onnistuttu ja uusilla laitteilla työskentely on ollut alusta asti sujuvaa. ”Dietan koulutukset ovat olleet todella perusteellsia”, kiittelee keittiön esimies Erika Kujansuu.

Tutustu Tampereen Voimia palveluihin.

Lue lisää ammattikeittiön suunnittelupalveluistamme
tai ota yhteys lähimpään myyjääsi.


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Lue lisää »
Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Lue lisää »
Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Lue lisää »
Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Lue lisää »
Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Lue lisää »
MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

Lue lisää »
Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Lue lisää »