Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on julkaistu!

Dieta Oy | 27.04.2022

Kevään asiakaslehtemme Ammattilaisen Keittiö on ilmestynyt. Lataa digilehti ja tutustu upeisiin asiakaskohteisiimme sekä tuoteuutuuksiin!

Ammattilaisen Keittiö – kevät 2022

Dietan tuorein asiakaslehti Ammattilaisen Keittiö ilmestyi viime viikolla Aromi-lehden toukokuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Lehdessä vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Tampereen 22 ravintolan Nokia Arenalla, Turussa uuden Mood-ruokakonseptin mukaisessa Mood-ravintola Elossa ja Helsingin historiallisessa maamerkissä, uudistuneessa Solo Sokos Hotel Tornissa sekä tutustumme näiden monipuolisiin palveluihin.

Pääkirjoituksessa Antti Kokkonen, Supply Chain Director pohtii uutta normaalia ja sen haastavuuden kautta syntyneitä positiivisia vaikutteita.

Tervetuloa inspiroitumaan lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »
Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Lue lisää »
Kymijoen Ravintopalvelut & keskuskeittiö Kapyysi – hyvinvointia maukkaasta ravinnosta vastuullisesti ja tehokkaasti

Kymijoen Ravintopalvelut & keskuskeittiö Kapyysi – hyvinvointia maukkaasta ravinnosta vastuullisesti ja tehokkaasti

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Lue lisää »
Kellahden Kartano – lähiruokaa luonnon helmassa

Kellahden Kartano – lähiruokaa luonnon helmassa

Lue lisää »