Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on julkaistu!

Dieta Oy | 27.04.2022

Kevään asiakaslehtemme Ammattilaisen Keittiö on ilmestynyt. Lataa digilehti ja tutustu upeisiin asiakaskohteisiimme sekä tuoteuutuuksiin!

Ammattilaisen Keittiö – kevät 2022

Dietan tuorein asiakaslehti Ammattilaisen Keittiö ilmestyi viime viikolla Aromi-lehden toukokuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Lehdessä vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Tampereen 22 ravintolan Nokia Arenalla, Turussa uuden Mood-ruokakonseptin mukaisessa Mood-ravintola Elossa ja Helsingin historiallisessa maamerkissä, uudistuneessa Solo Sokos Hotel Tornissa sekä tutustumme näiden monipuolisiin palveluihin.

Pääkirjoituksessa Antti Kokkonen, Supply Chain Director pohtii uutta normaalia ja sen haastavuuden kautta syntyneitä positiivisia vaikutteita.

Tervetuloa inspiroitumaan lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Boho Café Töölö – toinen askel lähempänä paratiisia

Boho Café Töölö – toinen askel lähempänä paratiisia

Lue lisää »
Vierumäki palvelee valtavan laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa

Vierumäki palvelee valtavan laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa

Lue lisää »
Mood-ravintolat nostavat henkilöstö- ja opiskelijaravintolat uudelle tasolle

Mood-ravintolat nostavat henkilöstö- ja opiskelijaravintolat uudelle tasolle

Lue lisää »
Solo Sokos Hotel Torni avautui itselleen uskollisena – boheemina & rohkeana

Solo Sokos Hotel Torni avautui itselleen uskollisena – boheemina & rohkeana

Lue lisää »
Café Ursula – jo 70 vuotta hyviä tekoja

Café Ursula – jo 70 vuotta hyviä tekoja

Lue lisää »
Lucy in the Sky – uudistunut moderni bistro taivaalla

Lucy in the Sky – uudistunut moderni bistro taivaalla

Lue lisää »
Kiitos vierailusta osastollamme Gastrossa!

Kiitos vierailusta osastollamme Gastrossa!

Lue lisää »