Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on julkaistu!

Dieta Oy | 27.04.2022

Kevään asiakaslehtemme Ammattilaisen Keittiö on ilmestynyt. Lataa digilehti ja tutustu upeisiin asiakaskohteisiimme sekä tuoteuutuuksiin!

Ammattilaisen Keittiö – kevät 2022

Dietan tuorein asiakaslehti Ammattilaisen Keittiö ilmestyi viime viikolla Aromi-lehden toukokuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Lehdessä vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Tampereen 22 ravintolan Nokia Arenalla, Turussa uuden Mood-ruokakonseptin mukaisessa Mood-ravintola Elossa ja Helsingin historiallisessa maamerkissä, uudistuneessa Solo Sokos Hotel Tornissa sekä tutustumme näiden monipuolisiin palveluihin.

Pääkirjoituksessa Antti Kokkonen, Supply Chain Director pohtii uutta normaalia ja sen haastavuuden kautta syntyneitä positiivisia vaikutteita.

Tervetuloa inspiroitumaan lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

IKH Areena – monenlaisten mahdollisuuksien monitoimiareena

IKH Areena – monenlaisten mahdollisuuksien monitoimiareena

Lue lisää »
VoiVeljet – suunnannäyttäjä vastuullisen ruokakulttuurin edistämisessä

VoiVeljet – suunnannäyttäjä vastuullisen ruokakulttuurin edistämisessä

Lue lisää »
YO Ravintolan keittiö uudistui palvelemaan asiakkaitaan monipuolisesti

YO Ravintolan keittiö uudistui palvelemaan asiakkaitaan monipuolisesti

Lue lisää »
Original Sokos Hotel Ilves – kestäviä tarinoita

Original Sokos Hotel Ilves – kestäviä tarinoita

Lue lisää »
SantaPark Arctic World - ihan oikean joulupukin ihan oikea koti

SantaPark Arctic World - ihan oikean joulupukin ihan oikea koti

Lue lisää »
YIT:n, Espoon kaupungin & Kumppanuuskoulujen hanke

YIT:n, Espoon kaupungin & Kumppanuuskoulujen hanke

Lue lisää »
Voimian Pata – keskitetyllä valmistamisella laatua ja turvallisuutta

Voimian Pata – keskitetyllä valmistamisella laatua ja turvallisuutta

Lue lisää »