Tarinat

Kevään asiakaslehtemme on täällä!

Dieta Oy | 26.04.2023

Kevään asiakaslehtemme Ammattilaisen Keittiö on ilmestynyt tällä viikolla Aromi-lehden liitteenä. Lataa digilehti ja tutustu uutuus tuotteisiimme, palveluihimme sekä upeisiin asiakaskohteisiimme!

AK0123

Dietan uusi asiakaslehti Ammattilaisen Keittiö ilmestyi tällä viikolla Aromi-lehden huhtikuun numeron liitteenä. Tutustu tuoteuutuuksiin, palveluihimme sekä upeisiin asiakaskohteisiimme.

Lehdessä kerromme muun muassa Dieta padan 30-vuotisesta matkasta ja uusimmasta Genier-patasukupolvelsta sekä globaalista innovaatiotyöstä, jonka kehitystyöntuloksena syntyivät kaikenlaisille ammattikeittiöille soveltuvat energiatehokkaat Invoq-yhdistelmäuunit.

Lisäksi vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Tampereen Sokoksella, Ravintola Skutassa, Helsingin Jäätelötehtaalla ja Rauman Kiikartorn-opiskelijaravintolassa.

Pääkirjoituksessa toimitusjohtajamme Juhani Järvenpää, summaa Dietan 30 vuoden matkaa maailman parhaan toimialan parissa. 

Tervetuloa inspiroitumaan lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Lue lisää »
Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »
Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Lue lisää »
Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »