Tarinat

Food Print - vastuullisuus ammattikeittiössä

Dieta Oy | 10.03.2020

Gastro Helsinki 2020 -messuilla yhteisosastomme teemana oli Food Print. Teemalla halusimme herättää keskustelua siitä, mitä vastuullisuus tarkoittaa ammattikeittiöissä ja ravintoloissa. Ympäristö huomioitiin myös messuosastomme rakentamisessa. 

shutterstock_1166067622-min

Food Print -yhteisosastomme rakentui kierrätettävistä materiaaleista

Harmaa lattia kierrättiin messujen jälkeen uuden lattiamateriaalin raaka-aineeksi. Osa laittiasta otettiin myös talteen, jotta sitä voidaan uudelleen käyttää pienemmissä tulevissa tapahtumissa.

Vihreä lattia oli hankittu yhdistelemällä erivärisiä ylijäämäeriä. Messujen jälkeen materiaali toimitettiin kierrätykseen.

Suuret messuseinien tulosteet oli tehty kankaalle, jotka saivat messujen jälkeen uuden elämän Helsingin kaupungin kuntouttavan työtoiminnan Uusix-verstaalla. Sen ompelimossa niistä syntyy mm. uusiokasseja, pussukoita ja penaaleja.

Osaston tiskeistä osa oli vuokrattuja ja osa oli käytössä uudelleen. Uusissa rakenteissa käytetty maali oli vesiohenteista kalustemaalia ja rakenteiden materiaalit olivat kierrätettäviä.

Somisteet ja koristeet menivät uudelleen käyttöön.

Messuosastomme henkilökunnan vaatteissa oli hyödynnetty edellisen vuoden messuvaatteita mahdollisimman paljon.

Miten vastuullisuus näkyy sinun ammattikeittiössäsi?

Gastro Helsinki 2020 -messuilla osastollamme 6c50 pääsi tutustumaan vastuullisiin ammattikeittiöratkaisuihimme - valitsimme mielenkiintoisimmat uutuuslaitteet, astiat ja tarvikkeet nähtäväksi osastollemme.

Lue lisää messuilla esitellyistä uutuuksista

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kohti Bocuse d'Or -kilpailua

Kohti Bocuse d'Or -kilpailua

Lue lisää »
La Famiglia kokoaa yhteen perheet ja ystäväseurueet

La Famiglia kokoaa yhteen perheet ja ystäväseurueet

Lue lisää »
Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Lue lisää »
Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Lue lisää »
Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Lue lisää »
Logomo – upeita tilaisuuksia & ruokaa täydellä sydämellä

Logomo – upeita tilaisuuksia & ruokaa täydellä sydämellä

Lue lisää »