Tarinat

Food Print - vastuullisuus ammattikeittiössä

Dieta Oy | 10.03.2020

Gastro Helsinki 2020 -messuilla yhteisosastomme teemana oli Food Print. Teemalla halusimme herättää keskustelua siitä, mitä vastuullisuus tarkoittaa ammattikeittiöissä ja ravintoloissa. Ympäristö huomioitiin myös messuosastomme rakentamisessa. 

shutterstock_1166067622-min

Food Print -yhteisosastomme rakentui kierrätettävistä materiaaleista

Harmaa lattia kierrättiin messujen jälkeen uuden lattiamateriaalin raaka-aineeksi. Osa laittiasta otettiin myös talteen, jotta sitä voidaan uudelleen käyttää pienemmissä tulevissa tapahtumissa.

Vihreä lattia oli hankittu yhdistelemällä erivärisiä ylijäämäeriä. Messujen jälkeen materiaali toimitettiin kierrätykseen.

Suuret messuseinien tulosteet oli tehty kankaalle, jotka saivat messujen jälkeen uuden elämän Helsingin kaupungin kuntouttavan työtoiminnan Uusix-verstaalla. Sen ompelimossa niistä syntyy mm. uusiokasseja, pussukoita ja penaaleja.

Osaston tiskeistä osa oli vuokrattuja ja osa oli käytössä uudelleen. Uusissa rakenteissa käytetty maali oli vesiohenteista kalustemaalia ja rakenteiden materiaalit olivat kierrätettäviä.

Somisteet ja koristeet menivät uudelleen käyttöön.

Messuosastomme henkilökunnan vaatteissa oli hyödynnetty edellisen vuoden messuvaatteita mahdollisimman paljon.

Miten vastuullisuus näkyy sinun ammattikeittiössäsi?

Gastro Helsinki 2020 -messuilla osastollamme 6c50 pääsi tutustumaan vastuullisiin ammattikeittiöratkaisuihimme - valitsimme mielenkiintoisimmat uutuuslaitteet, astiat ja tarvikkeet nähtäväksi osastollemme.

Lue lisää messuilla esitellyistä uutuuksista

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

K-Citymarket Turtola avattiin uudistettuna

K-Citymarket Turtola avattiin uudistettuna

Lue lisää »
Syksyn asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Syksyn asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Lue lisää »
Apukka Resort – laatua ympäristöä kunnioittaen

Apukka Resort – laatua ympäristöä kunnioittaen

Lue lisää »
Hotelli Iso-Syöte & ravintola Hilltop - palveluja tunturin huipulla

Hotelli Iso-Syöte & ravintola Hilltop - palveluja tunturin huipulla

Lue lisää »
Linkosuo – jo yli 80 vuotta vahvaa kasvua

Linkosuo – jo yli 80 vuotta vahvaa kasvua

Lue lisää »
VoiVeljet hyödyntävät luomupuutarhan satoa kaikissa ravintoloissaan

VoiVeljet hyödyntävät luomupuutarhan satoa kaikissa ravintoloissaan

Lue lisää »
Säännöllisellä ylläpidolla energiatehokkuutta keittiöön - vinkkimme energiatehokkuuden parantamiseen

Säännöllisellä ylläpidolla energiatehokkuutta keittiöön - vinkkimme energiatehokkuuden parantamiseen

Lue lisää »