Tarinat

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Dieta Oy | 15.01.2020

Gastro202047

Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen Helsingin Messukeskukseen. Sisäänpääsy on maksuton yli 18-vuotiaille hotelli-, ravintola ja ammattikeittiöalan Gastroon rekisteröityneille ammattilaisille.

 

Dieta on mukana messuilla yhteisosastolla 603. Tervetuloa tutustumaan tuoteuutuuksiin sekä alamme trendeihin.

Rekisteröidy mukaan Gastro 2020 -tapahtumaan!

 

Houkuttelevat teema-alueet

Quick Service Restaurant -teema-alue kokoaa yhteen yrityksiä, joilla on tuotteita ja palveluita pikaruokaravintoloille. Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu puolestaan ravintoloitsijat, sommelierit sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia.

 

Lukuisia kilpailuja

Ilmassa on oleva jännitystä, kun Gastron yhteydessä käydään  niin Kouluruokakilpailun finaali kuin Vuoden Kokki ja Tarjoilija -kisatkin. Uusina kisoina vuonna 2020 mukaan saadaan Mestarikoulu-kilpailu, joka nostaa esille Suomen ravintola-alan oppilaitoksia sekä niiden kokkiopiskelijoita. Seafood Chef -kilpailu on puolestaan ammattilaiskokeille ja keittiömestareille suunnattu kisa, jonka pääosassa ovat nimensä mukaisesti kalat ja äyriäiset.

Myös valtakunnan merkittävin ravintolalistaus, Suomen 50 Parasta Ravintolaa, julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 11.3.2020!

Tutustu messujen ohjelmaan täältä!

 


Lähde: https://gastro.messukeskus.com

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Lue lisää »
Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Lue lisää »
Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Lue lisää »
Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Lue lisää »
MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

Lue lisää »
Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Lue lisää »