Tarinat

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Dieta Oy | 15.01.2020

Olemme mukana_Gastro 202047

Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen Helsingin Messukeskukseen. Sisäänpääsy on maksuton yli 18-vuotiaille hotelli-, ravintola ja ammattikeittiöalan Gastroon rekisteröityneille ammattilaisille.

 

Dieta on mukana messuilla yhteisosastolla 6c50. Tervetuloa tutustumaan tuoteuutuuksiin sekä alamme trendeihin. Lue lisää osastostamme Gastro-messuilla täältä.

Rekisteröidy mukaan Gastro 2020 -tapahtumaan!

 

Houkuttelevat teema-alueet

Quick Service Restaurant -teema-alue kokoaa yhteen yrityksiä, joilla on tuotteita ja palveluita pikaruokaravintoloille. Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu puolestaan ravintoloitsijat, sommelierit sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia.

 

Lukuisia kilpailuja

Ilmassa on oleva jännitystä, kun Gastron yhteydessä käydään  niin Kouluruokakilpailun finaali kuin Vuoden Kokki ja Tarjoilija -kisatkin. Uusina kisoina vuonna 2020 mukaan saadaan Mestarikoulu-kilpailu, joka nostaa esille Suomen ravintola-alan oppilaitoksia sekä niiden kokkiopiskelijoita. Seafood Chef -kilpailu on puolestaan ammattilaiskokeille ja keittiömestareille suunnattu kisa, jonka pääosassa ovat nimensä mukaisesti kalat ja äyriäiset.

Myös valtakunnan merkittävin ravintolalistaus, Suomen 50 Parasta Ravintolaa, julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 11.3.2020!

Tutustu messujen ohjelmaan täältä!

 


Lähde: https://gastro.messukeskus.com

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

GreenCup pelastaa maailmaa yksi muki kerrallaan

GreenCup pelastaa maailmaa yksi muki kerrallaan

Lue lisää »
Dieta Group jatkaa kasvua kotimaisessa omistuksessa

Dieta Group jatkaa kasvua kotimaisessa omistuksessa

Lue lisää »
Verkkokauppa toimii Palvelukeskus Helsingin astioiden tilauskanavana

Verkkokauppa toimii Palvelukeskus Helsingin astioiden tilauskanavana

Lue lisää »
Tavataan Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla 22.–23. maaliskuuta!

Tavataan Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla 22.–23. maaliskuuta!

Lue lisää »
Innovatiivista ja vastuullista ruoanvalmistusta Alto-Shaamin keittiölaitteilla

Innovatiivista ja vastuullista ruoanvalmistusta Alto-Shaamin keittiölaitteilla

Lue lisää »
IKH Areena – monenlaisten mahdollisuuksien monitoimiareena

IKH Areena – monenlaisten mahdollisuuksien monitoimiareena

Lue lisää »
VoiVeljet – suunnannäyttäjä vastuullisen ruokakulttuurin edistämisessä

VoiVeljet – suunnannäyttäjä vastuullisen ruokakulttuurin edistämisessä

Lue lisää »