Tarinat

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Dieta Oy | 15.01.2020

Olemme mukana_Gastro 202047

Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen Helsingin Messukeskukseen. Sisäänpääsy on maksuton yli 18-vuotiaille hotelli-, ravintola ja ammattikeittiöalan Gastroon rekisteröityneille ammattilaisille.

 

Dieta on mukana messuilla yhteisosastolla 6c50. Tervetuloa tutustumaan tuoteuutuuksiin sekä alamme trendeihin. Lue lisää osastostamme Gastro-messuilla täältä.

Rekisteröidy mukaan Gastro 2020 -tapahtumaan!

 

Houkuttelevat teema-alueet

Quick Service Restaurant -teema-alue kokoaa yhteen yrityksiä, joilla on tuotteita ja palveluita pikaruokaravintoloille. Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu puolestaan ravintoloitsijat, sommelierit sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia.

 

Lukuisia kilpailuja

Ilmassa on oleva jännitystä, kun Gastron yhteydessä käydään  niin Kouluruokakilpailun finaali kuin Vuoden Kokki ja Tarjoilija -kisatkin. Uusina kisoina vuonna 2020 mukaan saadaan Mestarikoulu-kilpailu, joka nostaa esille Suomen ravintola-alan oppilaitoksia sekä niiden kokkiopiskelijoita. Seafood Chef -kilpailu on puolestaan ammattilaiskokeille ja keittiömestareille suunnattu kisa, jonka pääosassa ovat nimensä mukaisesti kalat ja äyriäiset.

Myös valtakunnan merkittävin ravintolalistaus, Suomen 50 Parasta Ravintolaa, julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 11.3.2020!

Tutustu messujen ohjelmaan täältä!

 


Lähde: https://gastro.messukeskus.com

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kohti Bocuse d'Or -kilpailua

Kohti Bocuse d'Or -kilpailua

Lue lisää »
La Famiglia kokoaa yhteen perheet ja ystäväseurueet

La Famiglia kokoaa yhteen perheet ja ystäväseurueet

Lue lisää »
Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Lue lisää »
Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Lue lisää »
Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Lue lisää »
Logomo – upeita tilaisuuksia & ruokaa täydellä sydämellä

Logomo – upeita tilaisuuksia & ruokaa täydellä sydämellä

Lue lisää »