Tarinat

Kiitos vierailusta osastollamme Gastrossa!

Dieta Oy | 25.05.2022

Toukokuussa 18.–20.5. saimme kohdata alamme tekijöitä livenä pitkästä aikaa, kun Gastro Helsinki -tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa kokosi yhteen alamme ammattilaiset. Lämmin kiitos kaikille osastomme vierailijoille!

Gastro3

 Dietan tiimi innoissaan & valmiina aloittamaan Gastro Helsinki -messuja.

Olipa mahtavaa nähdä teitä kaikkia pitkästä aikaa kasvotusten. Gastro Helsinki -tapahtuma keräsi pitkästä aikaa ravintola- ja ruoka-alan ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen. Keskiviikosta perjantaihin tapahtumassa vieraili yhteensä lähes 8 500 kävijää. Käsittelemme messuilla saamiamme kontakteja parhaillaan ja palaamme teille mahdollisimman pian!

 

Osastollamme Demo Workshop -arvontaan osallistuneiden kesken arvomme palkinnot tulevana maanantaina 30.5., jonka jälkeen olemme yhteydessä palkinnon voittajiin.

Gastro4

Gastro-tunnelmaa. Dieta oli tapahtumassa yhteisosastolla Meiran, Kruunu Herkun ja Myllyn Parhaan kanssa.

Gastro

Tytäryhtiömme Dietatecin toimitusjohtaja Ville-Veikko Litmanen esittelemässä uutta energiatehokasta ja kotimaista Dieta Genier ACE -pataa.

Gastro5

Esillä osastolla oli myös paljon astia ja tarvike uutuuksia mm. uuden toimittajamme Fine Dining & Living astiasarjat. Jäätelövitriinin erikoisuutena koettiin tällä kertaa raikas lonkero-sorbet.

 

Gastro2

Alto-Shaamin Walter De Campos Neto ja Dietan keittiömestari Vesa "Cheffeli" Saaristo vastasivat osastomme Demo-tarjoiluista. Demossa valmistamisen keskiössä oli Alto-Shaam Vector Multi-Cook -uuni, jossa voidaan valmistaa samanaikaisesti neljää eri ruokaa, eri valmistuslämpötilassa ja eri paistoajassa.

Gastro6

Smörin keittiömestari Mikko Pakola vieraili demossamme joka päivä klo 14–15 ja maistatti messuvieraille Smörin elämyksellistä jälkiruokaa. Smör uudistui kokonaisvaltaisesti kevään aikana. Lue lisää Smörin uudistuksesta täältä.

 

Seuraavan kerran Gastro-messut järjestetään 13.3.−15.3.2024.

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Boho Café Töölö – toinen askel lähempänä paratiisia

Boho Café Töölö – toinen askel lähempänä paratiisia

Lue lisää »
Vierumäki palvelee valtavan laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa

Vierumäki palvelee valtavan laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa

Lue lisää »
Mood-ravintolat nostavat henkilöstö- ja opiskelijaravintolat uudelle tasolle

Mood-ravintolat nostavat henkilöstö- ja opiskelijaravintolat uudelle tasolle

Lue lisää »
Solo Sokos Hotel Torni avautui itselleen uskollisena – boheemina & rohkeana

Solo Sokos Hotel Torni avautui itselleen uskollisena – boheemina & rohkeana

Lue lisää »
Café Ursula – jo 70 vuotta hyviä tekoja

Café Ursula – jo 70 vuotta hyviä tekoja

Lue lisää »
Lucy in the Sky – uudistunut moderni bistro taivaalla

Lucy in the Sky – uudistunut moderni bistro taivaalla

Lue lisää »