Tarinat

Kiitos vierailusta osastollamme Gastrossa!

Dieta Oy | 25.05.2022

Toukokuussa 18.–20.5. saimme kohdata alamme tekijöitä livenä pitkästä aikaa, kun Gastro Helsinki -tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa kokosi yhteen alamme ammattilaiset. Lämmin kiitos kaikille osastomme vierailijoille!

Gastro3

 Dietan tiimi innoissaan & valmiina aloittamaan Gastro Helsinki -messuja.

Olipa mahtavaa nähdä teitä kaikkia pitkästä aikaa kasvotusten. Gastro Helsinki -tapahtuma keräsi pitkästä aikaa ravintola- ja ruoka-alan ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen. Keskiviikosta perjantaihin tapahtumassa vieraili yhteensä lähes 8 500 kävijää. Käsittelemme messuilla saamiamme kontakteja parhaillaan ja palaamme teille mahdollisimman pian!

 

Osastollamme Demo Workshop -arvontaan osallistuneiden kesken arvomme palkinnot tulevana maanantaina 30.5., jonka jälkeen olemme yhteydessä palkinnon voittajiin.

Gastro4

Gastro-tunnelmaa. Dieta oli tapahtumassa yhteisosastolla Meiran, Kruunu Herkun ja Myllyn Parhaan kanssa.

Gastro

Tytäryhtiömme Dietatecin toimitusjohtaja Ville-Veikko Litmanen esittelemässä uutta energiatehokasta ja kotimaista Dieta Genier ACE -pataa.

Gastro5

Esillä osastolla oli myös paljon astia ja tarvike uutuuksia mm. uuden toimittajamme Fine Dining & Living astiasarjat. Jäätelövitriinin erikoisuutena koettiin tällä kertaa raikas lonkero-sorbet.

 

Gastro2

Alto-Shaamin Walter De Campos Neto ja Dietan keittiömestari Vesa "Cheffeli" Saaristo vastasivat osastomme Demo-tarjoiluista. Demossa valmistamisen keskiössä oli Alto-Shaam Vector Multi-Cook -uuni, jossa voidaan valmistaa samanaikaisesti neljää eri ruokaa, eri valmistuslämpötilassa ja eri paistoajassa.

Gastro6

Smörin keittiömestari Mikko Pakola vieraili demossamme joka päivä klo 14–15 ja maistatti messuvieraille Smörin elämyksellistä jälkiruokaa. Smör uudistui kokonaisvaltaisesti kevään aikana. Lue lisää Smörin uudistuksesta täältä.

 

Seuraavan kerran Gastro-messut järjestetään 13.3.−15.3.2024.

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Lue lisää »
Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Lue lisää »
WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

Lue lisää »
Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Lue lisää »
Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Lue lisää »
Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Lue lisää »
Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Lue lisää »