Nordea Campus Food Market on uudenlainen henkilöstöravintola

Tarinat
Dieta Oy | 11.07.2018
Nordea Suomen pääkonttorin toiminnot on keskitetty Helsingin Vallilassa toimivaan Nordea Campukseen, jossa työskentelee tällä hetkellä jopa 4 000 pankkityöntekijää. Heistä noin puolet nauttii päivittäin aamiais-, lounas- ja/tai kahvila- sekä delituotteita uudistuneessa Campus Food Market ravintolamaailmassa, jonka ruokatuotteesta ja keittiötoiminnasta vastaa ISS Ruokailupalvelut.
Tarinat_Nordea_Nordea4_Textimage_1140x855
 

Historiallisessa teollisuusrakennuksessa sijaitseva vanha lounasruokala oli tullut elinkaarensa päähän eikä vastannut enää pankin ja sen henkilökunnan tarpeisiin. Mittava ravintolamaailman uudistus aloitettiin vuoden 2017 alussa ja sen toteuttajiksi valittiiin luotettavat yhteistyökumppanit. ”Olemme tehneet Dietan kanssa aikaisemminkin yhteistyötä ja kaikki on sujunut aina erinomasesti”, toteaa ISS:n palvelupäällikkö Mia Pesonen. Myös Nordean Group Workplace Management -yksikön johtaja Heidi Lilja on tyytyväinen uudistuksen toteutukseen: ”Tavoitteessa ja aikatauluissa pysyttiin. Loimme henkilökunnalle miellyttävän ympäristön, jossa pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan kesken hektisen työpäivän. Teimme jotain sellaista mitä ei kukaan muu ole vielä tehnyt."

Aitoja makuelämyksiä

Viihtyisä Campus Food Market tarjoaa kahvila- ja delituotteita kahdessa pisteessä sekä Eat the Street, The Kitchen ja Vegetarian ruokapisteet tarjoavat sesongin mukaan vaihtuvan monipuolisen lounasruokamenun joka päivä. ”Halusimme tuoda ravintolaan à la minute –pisteen, Eat the Street –keittiön, jossa annos valmistetaan henkilökohtaisesti juuri sinulle.” kertoo Heidi Lilja. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja trendejä seurataan jatkuvasti. Campus Food Market on 2020-luvun henkilöstöravintola, joka muuntuu työntekijöiden tarpeen mukaan. Nordealaiset voivat varata pieniin osiin jaettua ravintolatilaa myös omiin tilaisuuksiin sisäisen varausjärjestelmän kautta.

Huolella suunniteltu keittiökokonaisuus

Suuren asiakasmäärän palveleminen vaatii ammattitaitoista henkilöstöä sekä luotettavia keittiölaitteita. Astiapalautuksen toimivuus on tärkeää lounasruokailun sujuvuuden ja viihtyisyyden kannalta. Campus Food Marketin ravintolasalin molemmissa päissä on astiapalautuspisteet, joista astiat kulkevat tarjotinhihnalla astiahuoltoon. ”Dietan ja Meikon ratkaisu on tarpeisiimme täydellinen”, kertoo ISS:n Mia ja jatkaa ”Kaikki toimii hiljaisesti eikä astiapalautus aiheuta lisäkuljetuksia tai lisätekemistä”. Meiko astianpesukoneiden älykäs teknologia ja energiatehokkuus tuovat astiahuoltoon kaivattua uudistusta sekä viileämmän työskentely-ympäristön. Huipputehokkaan, monivaiheisen lämmön talteenottojärjestelmän ansiosta keittiötiloissa ei enää hikoilla, koska pesuprosessissa syntyvää kuumaa ilmaa hyödynnetään energiatehokkaasti koneissa pesun eri vaiheissa.

Tarinat_Nordea_Nordea2_Textimage_1140x855Tarinat_Nordea_Nordea3_Textimage_1140x855

 

Lue lisää älykkäästä astianpesusta. 

Haluatko uudistaa henkilöstöravintolasi?
Ota yhteys myyntiimme.