Tarinat

Pidä huolta laitteistasi – tee nämä toimenpiteet ennen väliaikaista sulkemista

Dieta Oy | 05.03.2021

Seuraavilla toimenpiteillä varmistat, ettei keittiölaitteille aiheudu turhaa vahinkoa käyttämättä olemisesta ja että keittiön käyttöönotto onnistuu ravintolan uudelleen avaamisen koittaessa mahdollisimman sujuvasti.

Pidä huolta laitteistasi

 

Teimme muistilistan tärkeimmistä toimenpiteistä, jotka keittiölaitteille olisi hyvä suorittaa ennen keittiön väliaikaista sulkemista:

 

Kylmälaitteet

  • Tyhjennä laitteet pilaantuvista ruuista
  • Puhdista pinnat (seinät, hyllyt, tiivisteet, ovien sisä- ja ulkopuoli yms.)
  • Irrota ja puhdista kylmävetolaatikon konekasetti
  • Rasvaa laatikostojen kiskot
  • Puhdista kylmäkoneiston suodattimet
  • Älä sulje ovea tai laatikostoa, vaan jätä ilmarako

Lämpimät laitteet

  • Puhdista laitteen pinnat sisältä ja ulkoa
  • Puhdista ovien tiivisteet
  • Tyhjennä rasvakaukalot
  • Puhdista ilmaritilät
  • Tyhjennä uunien vesisäiliöt
  • Sulje vesisulku

Astianpesukoneet

  • Sulje vesisulut
  • Katkaise sähkönsyöttö
  • Jätä luukut/kuvut/ovet auki
  • Puhdista ja irrota pesu-/huuhteluvarret
  • Puhdista perusteellisesti: kaikki orgaaninen lika tulisi saada pois
  • Pese lauhdutin, jos sellainen on laitteessa
  • Huuhtele pesuaineannostelijat tai -järjestelmät vedellä (tällä estetään pesuaineen kristallisoituminen annostelijoihin)

Autamme tarvittaessa tekemään astianpesukoneillesi tarvittavat toimenpiteet. Ota yhteyttä huoltoomme, jos kaipaat apua.

 




Jäikö sinulle kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoa? Huoltoasiantuntijamme auttavat ja vastaavat kysymyksiisi.
Ota yhteyttä huoltoon

 


Tiesitkö, että määräaikaishuollolla ylläpidät laitteitasi koko niiden elinkaaren ajan. Määräaikaishuolto on säännöllinen jokaiselle laitteelle erikseen suunniteltu toimenpide, joka perustuu laitevalmistajan määrittämiin huoltosuosituksiin. Säännöllisesti huollettua laitetta on turvallista käyttää ja laitteen toimintaan voi luottaa hektisenkin keittiöarjen keskellä.



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Lue lisää »
Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Lue lisää »
WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

Lue lisää »
Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Lue lisää »
Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Lue lisää »
Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Lue lisää »
Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Lue lisää »