Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Dieta Oy | 01.11.2019

Uusi Ammattilaisen Keittiö -asiakaslehtemme ilmestyi tänään Aromi-lehden marraskuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Pääkirjoituksessa Dietan SCM-johtaja Antti Kokkonen pohtii toimitusketjun hallinnan ja digitaalisuuden merkitystä menestyksen avaimina. Lisäksi vierailemme upeissa asiakaskohteissamme mm. Pirkanmaan Voimian Kattilassa, OSAO:n Kaukovainion palvelut -yksikössä, Nordea Campus Food Marketin uniikissa Ravintola R:ssä, tutustumme yhteisen keittiön jakavaan Cafe & Bar 21:seen ja Ravintola Yucaan sekä esittelemme tuoteuutuuksia ja innovaatioita.

Tervetuloa lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

Ammattilaisen Keittiö 0219

Lataa uusin asiakaslehtemme!


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kårkafé Aurum – monipuoliset palvelut ja ainutlaatuinen miljöö

Kårkafé Aurum – monipuoliset palvelut ja ainutlaatuinen miljöö

Lue lisää »
Kyrö Distillery Home – tislaamon oma ravintola palvelee vierailijoita

Kyrö Distillery Home – tislaamon oma ravintola palvelee vierailijoita

Lue lisää »
Tuemme lapsia ja nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Tuemme lapsia ja nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Lue lisää »
Holy Døner – premium kebab tulee, olemme valmiit.

Holy Døner – premium kebab tulee, olemme valmiit.

Lue lisää »
Uudistunut Sokos Hotel Kimmel tarjoaa puitteet jopa 1000 hengen tapahtumille

Uudistunut Sokos Hotel Kimmel tarjoaa puitteet jopa 1000 hengen tapahtumille

Lue lisää »
K-Citymarket Tammisto uudistui unelmien kaupaksi

K-Citymarket Tammisto uudistui unelmien kaupaksi

Lue lisää »
Ykköskodit avasi yhden isoimmista keskuskeittiöistään Hämeenlinnaan

Ykköskodit avasi yhden isoimmista keskuskeittiöistään Hämeenlinnaan

Lue lisää »