Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Dieta Oy | 01.11.2019

Uusi Ammattilaisen Keittiö -asiakaslehtemme ilmestyi tänään Aromi-lehden marraskuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Pääkirjoituksessa Dietan SCM-johtaja Antti Kokkonen pohtii toimitusketjun hallinnan ja digitaalisuuden merkitystä menestyksen avaimina. Lisäksi vierailemme upeissa asiakaskohteissamme mm. Pirkanmaan Voimian Kattilassa, OSAO:n Kaukovainion palvelut -yksikössä, Nordea Campus Food Marketin uniikissa Ravintola R:ssä, tutustumme yhteisen keittiön jakavaan Cafe & Bar 21:seen ja Ravintola Yucaan sekä esittelemme tuoteuutuuksia ja innovaatioita.

Tervetuloa lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

Ammattilaisen Keittiö 0219

Lataa uusin asiakaslehtemme!



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

K-Citymarket Turtola avattiin uudistettuna

K-Citymarket Turtola avattiin uudistettuna

Lue lisää »
Syksyn asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Syksyn asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Lue lisää »
Apukka Resort – laatua ympäristöä kunnioittaen

Apukka Resort – laatua ympäristöä kunnioittaen

Lue lisää »
Hotelli Iso-Syöte & ravintola Hilltop - palveluja tunturin huipulla

Hotelli Iso-Syöte & ravintola Hilltop - palveluja tunturin huipulla

Lue lisää »
Linkosuo – jo yli 80 vuotta vahvaa kasvua

Linkosuo – jo yli 80 vuotta vahvaa kasvua

Lue lisää »
VoiVeljet hyödyntävät luomupuutarhan satoa kaikissa ravintoloissaan

VoiVeljet hyödyntävät luomupuutarhan satoa kaikissa ravintoloissaan

Lue lisää »
Säännöllisellä ylläpidolla energiatehokkuutta keittiöön - vinkkimme energiatehokkuuden parantamiseen

Säännöllisellä ylläpidolla energiatehokkuutta keittiöön - vinkkimme energiatehokkuuden parantamiseen

Lue lisää »