Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Dieta Oy | 01.11.2019

Uusi Ammattilaisen Keittiö -asiakaslehtemme ilmestyi tänään Aromi-lehden marraskuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Pääkirjoituksessa Dietan SCM-johtaja Antti Kokkonen pohtii toimitusketjun hallinnan ja digitaalisuuden merkitystä menestyksen avaimina. Lisäksi vierailemme upeissa asiakaskohteissamme mm. Pirkanmaan Voimian Kattilassa, OSAO:n Kaukovainion palvelut -yksikössä, Nordea Campus Food Marketin uniikissa Ravintola R:ssä, tutustumme yhteisen keittiön jakavaan Cafe & Bar 21:seen ja Ravintola Yucaan sekä esittelemme tuoteuutuuksia ja innovaatioita.

Tervetuloa lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

Ammattilaisen Keittiö 0219

Lataa uusin asiakaslehtemme!



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kiitos vierailusta osastollamme Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla!

Kiitos vierailusta osastollamme Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla!

Lue lisää »
GreenCup pelastaa maailmaa yksi muki kerrallaan

GreenCup pelastaa maailmaa yksi muki kerrallaan

Lue lisää »
Dieta Group jatkaa kasvua kotimaisessa omistuksessa

Dieta Group jatkaa kasvua kotimaisessa omistuksessa

Lue lisää »
Verkkokauppa toimii Palvelukeskus Helsingin astioiden tilauskanavana

Verkkokauppa toimii Palvelukeskus Helsingin astioiden tilauskanavana

Lue lisää »
Tavataan Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla 22.–23. maaliskuuta!

Tavataan Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla 22.–23. maaliskuuta!

Lue lisää »
Innovatiivista ja vastuullista ruoanvalmistusta Alto-Shaamin keittiölaitteilla

Innovatiivista ja vastuullista ruoanvalmistusta Alto-Shaamin keittiölaitteilla

Lue lisää »
IKH Areena – monenlaisten mahdollisuuksien monitoimiareena

IKH Areena – monenlaisten mahdollisuuksien monitoimiareena

Lue lisää »