Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Dieta Oy | 01.11.2019

Uusi Ammattilaisen Keittiö -asiakaslehtemme ilmestyi tänään Aromi-lehden marraskuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Pääkirjoituksessa Dietan SCM-johtaja Antti Kokkonen pohtii toimitusketjun hallinnan ja digitaalisuuden merkitystä menestyksen avaimina. Lisäksi vierailemme upeissa asiakaskohteissamme mm. Pirkanmaan Voimian Kattilassa, OSAO:n Kaukovainion palvelut -yksikössä, Nordea Campus Food Marketin uniikissa Ravintola R:ssä, tutustumme yhteisen keittiön jakavaan Cafe & Bar 21:seen ja Ravintola Yucaan sekä esittelemme tuoteuutuuksia ja innovaatioita.

Tervetuloa lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

Ammattilaisen Keittiö 0219

Lataa uusin asiakaslehtemme!



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kohti Bocuse d'Or -kilpailua

Kohti Bocuse d'Or -kilpailua

Lue lisää »
La Famiglia kokoaa yhteen perheet ja ystäväseurueet

La Famiglia kokoaa yhteen perheet ja ystäväseurueet

Lue lisää »
Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi: “Tärkeintä on hoitaa hommat kunnolla ja tehdä hyviä ratkaisuja.”

Lue lisää »
Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Laiteratkaisujen uusimmat trendit ja vaatimukset

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Aluemyyntipäällikkömme Jouni Moilanen: “Parasta työssäni on asiakkaiden auttaminen”.

Lue lisää »
Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Lue lisää »
Logomo – upeita tilaisuuksia & ruokaa täydellä sydämellä

Logomo – upeita tilaisuuksia & ruokaa täydellä sydämellä

Lue lisää »