Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Dieta Oy | 01.11.2019

Uusi Ammattilaisen Keittiö -asiakaslehtemme ilmestyi tänään Aromi-lehden marraskuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Pääkirjoituksessa Dietan SCM-johtaja Antti Kokkonen pohtii toimitusketjun hallinnan ja digitaalisuuden merkitystä menestyksen avaimina. Lisäksi vierailemme upeissa asiakaskohteissamme mm. Pirkanmaan Voimian Kattilassa, OSAO:n Kaukovainion palvelut -yksikössä, Nordea Campus Food Marketin uniikissa Ravintola R:ssä, tutustumme yhteisen keittiön jakavaan Cafe & Bar 21:seen ja Ravintola Yucaan sekä esittelemme tuoteuutuuksia ja innovaatioita.

Tervetuloa lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

Ammattilaisen Keittiö 0219

Lataa uusin asiakaslehtemme!


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Boho Café Töölö – toinen askel lähempänä paratiisia

Boho Café Töölö – toinen askel lähempänä paratiisia

Lue lisää »
Vierumäki palvelee valtavan laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa

Vierumäki palvelee valtavan laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa

Lue lisää »
Mood-ravintolat nostavat henkilöstö- ja opiskelijaravintolat uudelle tasolle

Mood-ravintolat nostavat henkilöstö- ja opiskelijaravintolat uudelle tasolle

Lue lisää »
Solo Sokos Hotel Torni avautui itselleen uskollisena – boheemina & rohkeana

Solo Sokos Hotel Torni avautui itselleen uskollisena – boheemina & rohkeana

Lue lisää »
Café Ursula – jo 70 vuotta hyviä tekoja

Café Ursula – jo 70 vuotta hyviä tekoja

Lue lisää »
Lucy in the Sky – uudistunut moderni bistro taivaalla

Lucy in the Sky – uudistunut moderni bistro taivaalla

Lue lisää »
Kiitos vierailusta osastollamme Gastrossa!

Kiitos vierailusta osastollamme Gastrossa!

Lue lisää »