Tarinat

Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Dieta Oy | 05.05.2023

Dietan alkuperäinen, laajan valikoiman tarjoava myyntinäyttely palvelee Helsingin Holkkitiellä. Myyntinäyttelyssä asiakkaat voivat kasata ja suunnitella heidän konseptiaan palvelevan astiakokonaisuuden yhdessä ammattitaitoisten myyjiemme kanssa. Haluamme tarjota mahdollisuuden nähdä astiavalikoimaamme jatkossa helpommin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimiville. 

Äärellä 2000x1300 - 5

Dietan uusi myyntinäyttely toimii Äärellä-ravintolan idyllisissä tiloissa.

 

Dietan uusi myyntinäyttely avattiin Äärellä-ravintolan tiloihin Seinäjoelle. Myyntinäyttely palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita tarjoten inspiraatiota ja ideoita. Ravintola Äärellä toimii taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan idyllisissä tiloissa, joiden yhteydestä löytyy myös oma 200 hengen juhlasali. Ravintolatoiminnasta vastaavat Jani Unkeri yhdessä yhtiökumppaninsa Miia Keski-Nikkolan kanssa. Ajatus pienimuotoisen myyntinäyttelyn avaamisesta ravintolan tiloihin heitettiin ilmoille jo jonkin aikaa sitten aluemyyntipäällikkömme Sami Mäen toimesta. "Astiavalintoja tehdessä on tärkeää päästä konkreettisesti koskettamaan ja näkemään astiat. Esimerkiksi mittasuhteet  ja astioiden paino on vaikea hahmottaa pelkän kuvan perusteella", Mäki kertoo.

 

Jani Unkeri on tehnyt Dietan kanssa yhteistyötä jo yhdentoista vuoden ajan. Yhteistyön aikana ymmärrys yhteistyökumppanin toimintaa kohtaan on kehittynyt mittavaksi. "Kun Sami alkoi puhua myyntinäyttelyideasta minulle, tunnistin sen tarpeen heti, että astiat on tärkeä nähdä livenä ennen päätöksiä", Unkeri selventää ja jatkaa: "Aiemmin ainoa mahdollisuus tähän oli matkustaa Helsinkiin." 

Äärellä-ravintolan yhteydessä toimivassa myyntinäyttelyssä on esillä eri brändien uutuusastioita ja kattausideoita. Myyntinäyttely on kerännyt jo nyt positiivista palautetta asiakkailta ja Äärellä-ravintolan kokeilta. "Näyttelyssä on se ongelma, ettei kokkeja voi päästää sen lähelle. He nappaavat muuten kaikki näyttelyn astiat käyttöönsä", Unkeri naurahtaa.

 


 

Unkerilla ja Keski-Nikkolalla on Seinäjoella myös toinen, aiemmin avattu Juurella-ravintola, jonka toteuttamisessa Dieta oli myös mukana. Juurella- ja Äärellä-ravintoloiden yhdistävä tekijä on lähialueen toimijoiden hyödyntäminen raaka-ainehankinnoissa. Voit lukea lisää ravintoloiden toiminnasta täältä.

Liiketoiminta on laajentunut nyt myös Lapualle Kosolan taloon. "Kosolan talossa toimitaan tilausravintolana tapahtumien ja kokouksien yhteydessä", Unkeri kertoo. Kosolan talon historia on poikkeuksellisen kiehtova ja monimuotoinen. Voit lukea lisää talon historiasta täältä.

 


Ravintola Äärellä, Kuppi + Kattila

Nyykoolinkatu 25  |  60100 Seinäjoki

aarella.fi

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Lue lisää »
Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »
Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Lue lisää »
Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »